Òmnium Anoia i el Teatre de l’Aurora renoven l’acord de col·laboració

04.12.2018

L’objectiu de la col·laboració és fomentar el consum cultural en llengua catalana i compartir projectes culturals

 

La delegació anoienca d’Òmnium Cultural i Unicoop Cultural –cooperativa que gestiona el Teatre de l’Aurora- han renovat l’acord de col·laboració gràcies al qual les dues entitats fomenten el consum cultural en llengua catalana i comparteixen projectes culturals. El pacte inclou la difusió de les activitats culturals i de la programació escènica del Teatre de l'Aurora; l'organització d'activitats realitzades conjuntament entre Òmnium Anoia i la sala independent igualadina o avantatges en la compra d'entrades pel teatre per als socis i les sòcies d'Òmnium Anoia.

 

Òmnium Cultural Anoia

Òmnium Cultural Anoia és una de les quaranta seus territorials d'Òmnium Cultural que, nascuda fa 47 anys, treballa per la llengua i la cultura, l'educació i la cohesió social, i en aquests darrers anys especialment per esdevenir un país nou. L'entitat, amb 1.100 socis a l'Anoia i 64.000 a Catalunya, treballa conjuntament amb les forces sobiranistes per votar en un referèndum, impulsa el projecte per reconèixer les lluites compartides, organitza els Premis al Compromís Cultural, les festes de l'Educació i programa regularment conferències i presentacions de llibres, entre d'altres projectes.  

 

Teatre de l’Aurora

El Teatre de l’Aurora, gestionat per la cooperativa Unicoop Cultural, és un projecte col·lectiu sense ànim de lucre basat en la complicitat, la participació i la cooperació. Ofereix una programació estable des de 1996 amb la voluntat que el teatre, i la cultura en general, siguin accessibles per a tothom a través d’una oferta de qualitat. El Teatre de l’Aurora, ubicat a Igualada, forma part de l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA) i de la Red de Teatros Alternativos.

Actualitat