'Territori' és la nova exposició de Núria Riba que es pot veure al vestíbul del Teatre de l'Aurora

02.11.2018

Fins el dia 6 de gener de 2019, es podrà visitar l’exposició Territori, al vestíbul del Teatre de l’Aurora.

 

Es tracta d’un conjunt d’obres pictòriques que ens volen traslladar a diferents poblacions d’arreu on l’artista fa una visió personal del que ella veu i la plasma sobre la tela. La majoria d’obres han estat pintades en concursos de pintura ràpida (obres fetes en unes quatre hores aproximadament). L’artista, a través de l’experimentació i l’aprenentatge, ha anat aconseguint el seu estil no només de composició, sinó també de colors i pinzellada.

L’artista tousenca forma part del grup de pintors més reconeguts del món de la pintura ràpida a Catalunya i ha anat guanyant prestigi amb els nombrosos premis recollits. Ara, sense deixar de banda les classes com a professora de dibuix i pintura a Igualada i a Sant Martí de Tous, vol començar a posar el peu en l'àmbit estatal. També fa encàrrecs artístics des de paisatges fins a retrats. Simultàniament Núria Riba també té una exposició (junt amb Jordi Torrecilla) a la Sala Municipal d’Exposicions d’Igualada, Instants; projecte guanyador de la Beca Igual’ART 2017-2018, fins l'11 de novembre.

Totes les obres del conjunt Territori estan a la venda i l’exposició es pot visitar durant els horaris d'obertura del teatre. 

Actualitat