Catalunya aixeca el teló

19.09.2018

La gala celebrada al Teatre Coliseum va donar el tret de sortida a la temporada 2018-2019.

 

Abans de començar la nova temporada, els amants del teatre vam tenir una cita obligada, la Gala Catalunya Aixeca el Teló, que enguany arribava a la 17a edició. La gala va tenir lloc el dimarts 18 de setembre al Teatre Coliseum de Barcelona i es va retransmetre posteriorment per Televisió de Catalunya. Gràcies a l'organització d'aquest esdeveniment, des del Teatre de l'Aurora vam sortejar 3 entrades dobles per assistir a la Gala Catalunya Aixeca el Teló entre tots els Amics del Teatre de l'Aurora.

La gala, que va servir per donar el tret de sortida a la nova temporada teatral 2018-2019, la va presentar el conegut clown Guillem Albà acompanyat per la banda Marabunta. Estava organitzada per ADETCA (Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya) -de la qual el Teatre de l'Aurora forma part de la junta directiva-, els Teatres Públics de Catalunya i l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya.

Si voleu veure la retransmissió de la gala per TV3, ho podeu fer a través d'aquest enllaç: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/catalunya-aixeca-el-telo/catalunya-aixeca-el-telo/video/5786785/

Actualitat