Loco Amoris

La Bella Otero

Finalitzat
Del dv. 17.11.23 al dg. 19.11.23

17/18/19 NOVEMBRE

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Divendres i dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h
Durada: 1 hora 
Preu: des de 14 €

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Compartir

 

Frase destacada

Què passa quan el wifi és l’únic que ens manté connectats? Una comèdia romàntica sobre les formes infinites de l’amor en una relació de parella a distància. Amb Emma Arquillué i Pablo Macho.

/ Què passa quan el wifi és l’únic que ens manté connectats? Una comèdia romàntica sobre les formes infinites de l’amor en una relació de parella a distància.

 

Una parella. Tu i Jo. Jo me'n vaig a estudiar a París. Tu et quedes a Barcelona. Decidim seguir amb la relació malgrat la distància. Però, com continuar sent Nosaltres, si Tu i Jo no estem junts? 

Sota la direcció de Pau Roca, Pablo Macho Otero i Emma Arquillué pugen a l’escenari per compartir les vivències que van viure, patir i compartir durant dos anys separats. Loco Amoris (el lloc de l’amor, en llatí) és un espectacle que busca l’humor en l’amor, l’absurd dels malentesos i la bellesa de les situacions doloroses. Què és el que passa en una relació de parella quan el wifi és l’única eina per mantenir-nos connectats?  

Un espectacle ple d'humor i emoció sobre l'amor en el segle XXI, estrenat al festival Temporada Alta 2022 i que ja ha passat per Barcelona, Madrid i Buenos Aires. 

 

 

La crítica n'ha dit...

És un d’aquests espectacles que interpel·la desacomplexadament un segment d’espectadors poc procliu, parlant-los de tu a tu de temes vells amb una mirada renovada i actual. I només per això ja mereix un afecte especial."
Marc Sabaté, Recomana.cat

"L’Emma i el Pablo ens regalen dues interpretacions extraordinàries. Des del primer minut ens sentim identificats amb tot allò que pensen i diuen. Fins i tot amb allò que no diuen. Es despullen dalt de l’escenari i el seu diàleg és ple de preguntes, com dards, cap a l’espectador."
Jordi Guillem, Diari de Terrassa

 

Autoria: Pablo Macho Otero / Direcció: Pau Roca / Interpretació: Emma Arquillué i Pablo Macho Otero / Espai escènic: Yaiza Ares / Il·luminació i espai sonor: Uriel Ireland / Moviment: Alba Sàez / Ajudant de direcció: Clara Mata de la Barata / Producció: Mola Produccions

 

Si vols saber-ne més...

Entrevista a Pablo Macho Otero, al programa "La Galeria" de Ràdio Igualada

Divendres
17
nov
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Dissabte
18
nov
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Diumenge
19
nov
19:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Si t’agrada aquesta proposta, potser t’interessarà...
Un home i una dona asseguts damunt un pneumàtic al mig d'una carretera, amb actitud d'esperar, i al seu darrere un cotxe aixecat amb un gat al qual se li ha canviar una roda punxada Comprar
2023-2024
You Say Tomato
Sala Trono
Del ds. 16.12.23 al dg. 17.12.23

Un duet musical, i també parella, s’enfronta a una crisi just abans de començar una actuació de festa major. Un divertit retrat sobre les vides petites en un dels èxits teatrals dels darrers anys.

Aplaudits per la crítica Premiats Per passar una bona estona Petits grans èxits