Loco Amoris

La Bella Otero

Finalizado
Del VI 17.11.23 al DO 19.11.23

17/18/19 NOVEMBRE

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Divendres i dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h
Durada: 1 hora 
Preu: des de 14 €

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Compartir

Aparcament Teatre de l'Aurora

/ Què passa quan el wifi és l’únic que ens manté connectats? Una comèdia romàntica sobre les formes infinites de l’amor en una relació de parella a distància.

 

Una parella. Tu i Jo. Jo me'n vaig a estudiar a París. Tu et quedes a Barcelona. Decidim seguir amb la relació malgrat la distància. Però, com continuar sent Nosaltres, si Tu i Jo no estem junts? 

Sota la direcció de Pau Roca, Pablo Macho Otero i Emma Arquillué pugen a l’escenari per compartir les vivències que van viure, patir i compartir durant dos anys separats. Loco Amoris (el lloc de l’amor, en llatí) és un espectacle que busca l’humor en l’amor, l’absurd dels malentesos i la bellesa de les situacions doloroses. Què és el que passa en una relació de parella quan el wifi és l’única eina per mantenir-nos connectats?  

Un espectacle ple d'humor i emoció sobre l'amor en el segle XXI, estrenat al festival Temporada Alta 2022 i que ja ha passat per Barcelona, Madrid i Buenos Aires. 

 

 

La crítica n'ha dit...

És un d’aquests espectacles que interpel·la desacomplexadament un segment d’espectadors poc procliu, parlant-los de tu a tu de temes vells amb una mirada renovada i actual. I només per això ja mereix un afecte especial."
Marc Sabaté, Recomana.cat

"L’Emma i el Pablo ens regalen dues interpretacions extraordinàries. Des del primer minut ens sentim identificats amb tot allò que pensen i diuen. Fins i tot amb allò que no diuen. Es despullen dalt de l’escenari i el seu diàleg és ple de preguntes, com dards, cap a l’espectador."
Jordi Guillem, Diari de Terrassa

 

Autoria: Pablo Macho Otero / Direcció: Pau Roca / Interpretació: Emma Arquillué i Pablo Macho Otero / Espai escènic: Yaiza Ares / Il·luminació i espai sonor: Uriel Ireland / Moviment: Alba Sàez / Ajudant de direcció: Clara Mata de la Barata / Producció: Mola Produccions

Viernes
17
nov
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalizado
Sábado
18
nov
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalizado
Domingo
19
nov
19:00 h
 
Des de
14 €
Finalizado