Cartes d'amor

Amb Lloll Bertran i Àlex Casanovas

Finalitzat
2022-2023
Del dv. 27.01.23 al dg. 29.01.23

27/28/29 GENER

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Divendres a les 20 h
Dissabte a les 17:30 h i a les 20 h
Diumenge a les 19 h
Durada: 1 hora i 30 minuts
Preu general: 18 €

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Compartir

Aparcament Teatre de l'Aurora

/ Lloll Bertran i Àlex Casanovas protagonitzen una autèntica comèdia romàntica, divertida i emotiva.

 

El que A. R. Gurney difícilment podia imaginar és que aquesta petita obra es convertiria en finalista dels Premis Pulitzer i l'èxit més gran de la seva carrera. I és que Cartes d’amor és després de més de trenta anys, un autèntic clàssic modern que encara avui es representa en teatres de tot el món.

Melissa Gardner i Andrew Ladd III, encarnats pels coneguts actors Lloll Bertran i Àlex Casanovas, es llegeixen l'un a l'altre les notes, cartes i postals en què, des de fa gairebé cinquanta anys, s'han explicat les esperances, ambicions, somnis, decepcions, victòries i fracassos que han tingut al llarg de la seva vida.

L'espectador coneixerà les seves vides, l'amor fratern, espiritual, eròtic, les diverses sensibilitats entre home i dona, la inquietud i fragilitat de l'ésser humà davant la soledat i la importància del valor de la pertinença en la societat. Cartes de viatge i postals plenes d'esperances, ambicions, somnis, victòries i fracassos són el fil conductor d'aquesta magistral peça, plena d'humor i d'humanitat.

 

 

La crítica n'ha dit...

"L’obra va “in crescendo” fins que aconsegueix tocar la fibra dels espectadors amb un dels objectius més difícils d'aconseguir en teatre: que emocioni de debò l'auditori."
Andreu Sotorra, Recomana.cat

"Cartes d’amor es una pequeña delicatesen teatral, una de aquellas propuestas de pequeño formato que se acaba convirtiendo en un gran disfrute."
Jorge Pisa, Culturalia

 

Autor: A.R. Gurney / Adaptació: Marc Rosich / Direcció: Marc Rosich i Jordi Andújar / Repartiment: Lloll Bertran i Àlex Casanovas / Escenografia: Anna Tantull / Vestuari: Laura García / Música i direcció musical: Marc Sambola / Caracterització: Àngels Salinas i Núria Llunell / Cartell i fotografia: Daniel Escalé / Regidora: Gema Navarro / Il·luminació: Toti Ventosa / Direcció tècnica: Joan Segura / Producció: Anexa

Divendres
27
gen
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Dissabte
28
gen
17:30 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Dissabte
28
gen
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Diumenge
29
gen
19:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat