Taller d’arts escèniques contemporànies per a joves

La Lola Boreal (País Valencià)

Finalitzat
2022-2023
dissabte, 22 d’octubre | 10:00 h

22 OCTUBRE

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Dissabte de 10 h a 14 h
Lloc: Teatre de l’Aurora
Preu: 15 € (entrada espectacle + taller)
Edat recomanada: de 12 a 25 anys
Observacions: es recomana haver vist prèviament la funció de divendres 21 d’octubre a les 20 h (entrada inclosa en el preu del taller). Places limitades.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE

Red de Teatros Alternativos

Compartir

Aparcament Teatre de l'Aurora

La companyia La Lola Boreal proposa un taller d’arts escèniques contemporànies per a joves que hagin vist, prèviament, l’espectacle Spoiler Alert: no som unes youtubers qualsevols. El taller oferirà dinàmiques i exercicis al voltant de l’espectacle així com una posada en comú de les impressions de l’obra. Durant el taller, els assistents treballaran al voltant de les principals temàtiques de la peça (xarxes socials, afectivitat, identitat i noves dramatúrgies) com un lloc de reflexió i construcció col·lectiva. Un dels objectius principals és que cada persona pugui ser conductora i protagonista de la seva recerca escènica, experimentant amb el seu propi cos i amb diferents materials, tècniques i imatges.

 

Qui impartirà el taller?

Aurora Diago (València, 1988), directora de Spoiler Alert: No som unes YouTubers qualsevols. Titulada en Fisioteràpia per la Universitat de València, Dansa Contemporània Esp. Coreografia pel Conservatori Superior de València i Màster en Arts Visuals i Multimèdia; amb experiència en diferents projectes de mediació cultural i en especial en treball amb joves.

Acompanyada de totes les intèrprets de Spoiler Alert: Sara Espinar (2000, ballarina professional, estudiant de psicologia i dansa contemporània al Conservatori Superior de Valencia), Sandra Jiménez (2003, balla, canta i actua amb formació autodidacta; estudiant de Grau Mig d'Atenció a Persones en Situació de Dependència), Javier Cubas (2001, videògraf professional de formació principalment autodidacta, ha realitzat l'audiovisual de l'espectacle i múltiples projectes audiovisuals; tot i la seva joventut ja té un contracte fix en una empresa pionera en el seu sector), Nesca / Hugo Correcher (2000, amb formació en capoeira, dansa i músic autodidacta; actualment està centrat en la seva formació en circ -straps- i actuacions amb el seu grup de batukada), i Miudo / Guillermo Llorens (2000, amb formació en capoeira, dansa contemporània, cant i guitarra, participa en nombrosos projectes escènics professionals a València i Toulouse).

 

Què cal portar?

Roba còmoda, bolígraf i llibreta, i telèfon mòbil.

 

Com inscriure's

El preu del taller + l'entrada per a l'espectacle és de 15 euros i les places són limitades. Es recomana haver vist prèviament la funció de divendres 21 d’octubre a les 20 h, tot i que també es pot fer el taller i veure posteriorment l'espectacle el dissabte 22 o diumenge 23. Per inscriure's al taller només cal comprar l'entrada d'una de les funcions de l'espectacle (preferentment la de divendres 21) i, molt important: seleccionar la tarifa "entrada + taller" que apareixerà quan triem la localitat de l'espectacle; amb la compra de l'entrada amb aquesta tarifa ja quedareu automàticament inscrits al taller. Podeu fer-ho a través del botó "Comprar" d'aquesta pàgina o bé fent clic en aquest enllaç.

 

Activitat amb el suport de

Twitter

Dissabte
22
oct
10:00 h
 
Des de
15 €
Finalitzat