Spoiler Alert: No som unes youtubers qualsevols

La Lola Boreal (País Valencià)

Finalitzat
2022-2023
Del dv. 21.10.22 al dg. 23.10.22

21/22/23 OCTUBRE

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Divendres i dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h
Durada: 1 hora
Preu: 16 € / 13 € / 10 € menors 25 anys
Espectacle en castellà

MÉS INFORMACIÓ
Pàgina web de la companyia

ACTIVITATS PARAL·LELES
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres
Taller d’arts escèniques contemporànies per a joves. Dissabte 22 d’octubre de 10 h a 14 h. Preu: 15€ (entrada espectacle + taller)

AMB LA COL·LABORACIÓ DE

Red de Teatros Alternativos

Compartir

/ Si no estàs a les xarxes socials, no existeixes. Sis joves s’enfronten a la realitat que els ha tocat viure a través d’un espectacle multidisciplinar de dansa i teatre.

 

Quines diferències hi ha entre lligar a un bar o per Instagram? Ens mostrem al món tal i com som o com ens agradaria ser?

Instagram es considera la pitjor xarxa per a la salut mental dels adolescents. Si no estàs a les xarxes socials, no existeixes, però les revolucions socials del segle XXI no existirien sense elles.

Spoiler Alert: No som unes youtubers qualsevols exposa les inquietuds, expectatives i realitats de sis joves intèrprets que provenen de diverses disciplines artístiques (parkour, gimnàstica rítmica, cant, cine, teatre o fotografia) i que no s’havien imaginat mai que participarien en una obra de teatre i dansa contemporània. Autodidactes, inconformistes i amb moltes ganes d’aprendre, mostren el què els fa únics.

Guanyadora del Premi a millor espectacle al XIII Certamen de Nuevos Investigadores Teatrales (CENIT), l’obra de la companyia valenciana La Lola Boreal sorgeix a partir de la peça estrenada el 2014, Bubalú, no todo nos parece una mierda, on les directores de la cia. se submergien en la seva pròpia adolescència, la dels millenials. Ara en canvi, prenen l’escenari joves de la Generació Z per mostrar com es relacionen entre ells i amb el món.

 

La crítica n'ha dit...

"És en format vídeo on es mostren naturals i capten l'atenció del públic. És el seu mitjà. Les creadores de La Lola Boreal ho saben i ho utilitzen. Per això articulen la seva proposta al voltant del mòbil i una pantalla que parteix l'escenari per la meitat."

"La pròpia proposta escènica i la gestió de l'equilibri entre presència i imatge és la resposta a la pregunta de què ens diferencia com a generacions?"

"Una presència més gran dels discursos feministes i de diversitat sexual i l'objectiu d'una càmera sempre enfocant. És una qüestió de forma i no de fons allò que diferencia la generació I de la Z?"

Raúl Pérez, Revista Wego

 

Direcció: Aurora Diago / Assistència de direcció: Noelia Arcos / Intèrprets: Javier Cubas, Sandra Jiménez, Sara Espinar, Guillermo Llorens i Luis Patón / Creació textual: Patricia Pardo / Composició musical: Sergio Sanz / Comunicació: Marta García i Helena Gómez / Audiovisual: Javier Cubas i Aurora Diago / Fotografia: Iosef Ges i Javier Cubas / Disseny gràfic: Aurora Diago / Agraïments: Andrea Orejudo, Pepa Cosín i Mauro Llorente / Col·laboren: Institut Valencià de Cultura, Graners de Creació, Rambleta, Ajuntament de València, Russafa Escènica, Comitè Escèniques

 

Twitter

Divendres
21
oct
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Dissabte
22
oct
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Diumenge
23
oct
19:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat