Sotabosc

Inspira Teatre

Comprar
8 €
26.11.22

26 NOVEMBRE

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Dissabte a les 12 h i a les 17:30 h 
Durada: 40 minuts
Edat recomanada: de 0 a 5 anys

Preu: 8 € (adults) / 6 € (infants)

MÉS INFORMACIÓ
Facebook de la companyia
www.elpetit.cat

AMB EL SUPORT DE

Boca a Boca

Compartir

Descarrega't la Programació Octubre/Desembre 2022

 

/ El nou espectacle de la reconeguda companyia Inspira Teatre, que ens connectarà amb el món natural a través de la música, el teatre i el moviment.

 

El bosc és un lloc de gran meravella, on podem explorar i jugar amb les nostres amigues i amics. És un lloc de pertinença. Les amigues, al bosc, poden ser plantes, arbres o animals. Totes tenen molts regals per a compartir. Els tresors que aquest món encantat compartirà amb nosaltres no tenen fi si ens obrim a escoltar, olorar, tastar, mirar i sentir la màgia del bosc viu.

El nou espectacle de la prometedora companyia Inspira Teatre es presenta en primicia a la 18a edició del festival d’arts escèniques per a la primera infància elPetit. Un espectacle de creació en col·lectiu, amb mirada femenina, respectuós amb els infants, amb llenguatges pluridisciplinars no infantilitzats i propostes artísticament contemporànies.

Un any més, elPetit surt del seu cau per acostar les Arts en viu a la primera infància (0-5). Un Festival que reivindica la importància de viure experiències artístiques en viu en els primers anys de vida. Un Festival transversal que arriba el novembre a 11 ciutats del territori per a alimentar la curiositat, l’esperit crític, la creativitat, la comunicació i el joc del públic més petit…i no tan petit!

Aquest any, elPetit s’ha cuinat a foc lent i s’han seleccionat els millors ingredients per a generar espais d’encontre artístic de qualitat, contemporanis i que apostin per als nous llenguatges i el talent emergent. Amb denominació d’origen nacional i internacional, l’edició d’enguany ofereix un programa amb una selecció de les millors propostes artístiques en viu del moment. Experiències immersives, qualitat artística, aforaments reduïts i llenguatges contemporanis són alguns dels nutrients del Festival elPetit 2022. Una recepta que convida petits/es i grans a descobrir i compartir experiències artístiques úniques i a obrir la mirada al món des de l’honestedat, l’emoció i el joc.

 

Idea original: Esther Westermeyer / Autoria: Inspira Teatre / Intèrprets: Laia Piró, Neus Umbert i Esther Westermeyer / Direcció escènica: Claudia Moreso / Direcció musical i composició: Viv Manning / Coreografia i moviment: Claudia Moreso / Disseny de llums i tècnic: Guillem Bonfill / Assessorament espai sonor: Àlex Cabrer / Disseny de l'escenografia: Xavier Erra / Producció: Inspira Teatre / Ajudants de producció: Eli Guasch i Gemma Ros / Coproducció amb FIM (Fira de música emergent i familiar de Vila-seca) / Altres col·laboradors: Fundació Phonos (UPF)

 

Twitter

Dissabte
26
nov
12:00 h
 
Des de
8 €
Dissabte
26
nov
17:30 h
 
Des de
8 €

Si t’agrada aquesta proposta, potser t’interessarà...

Soul&Funk | © Faló Garcia
Actual
Soul&Funk (Concert per a nadons)
Pels més menuts
27.11.22
Infantil
Le Voyage
Actual
Le Voyage
JAM
Del 29.12.22 al 30.12.22 | 18:00 h
Familiar
El cau del Tabalet
Actual
Dins el cau del Tabalet
Farrés Brothers i cia
Del 07.01.23 al 08.01.23
Familiar