Sota Sola

Ka Teatre

Comprar
8 €
Del 01.01.22 al 02.01.22 | 18:00 h

1/2 GENER

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Dissabte i diumenge a les 18 h
Durada: 50 minuts
Preu: 8 € / 6 €

MÉS INFORMACIÓ
Facebook companyia

/ Un espectacle familiar sobre la importància de donar valor a les petites coses del dia a dia, parar, respirar, mirar-nos als ulls i escoltar-nos.

 

El protagonista de Sota Sola viu i treballa sota terra. S'ha creat un món on gaudeix del seu ofici de sabater i és feliç amb les petites coses del dia a dia. La seva manera especial d'arreglar les sabates generarà un canvi en les persones que les porten i la seva passió i dedicació provocarà una transformació del món on vivim.

La companyia anoienca Ka Teatre torna a l’Aurora amb el seu segon espectacle. Seguint la línia de Kàtia, amb Sota Sola, Maria Berenguer i Montse Pelfort segueixen jugant i investigant per tal de consolidar el seu propi llenguatge, on combinen teatre visual i d’objectes amb projeccions i música en directe amb un codi senzill on tot està a la vista de l’espectador.

El Teatre de l’Aurora i les companyies de teatre familiar de l’Anoia us presentem la vuitena edició del Cicle Km.0. Torna aquesta cita anual, aprofitant les festes nadalenques, que ens permet veure a casa nostra els espectacles per a tots els públics que creen les companyies d’Igualada i la seva comarca.

A l’Anoia i rodalies comptem amb diverses companyies professionals de teatre que es dediquen principalment al públic familiar. Fa anys que creen magnífics espectacles que després porten de gira per Catalunya i arreu del món. Aquest cicle és una oportunitat per donar a conèixer la important feina que fan i també com la fan. Per això, podreu veure dos espectacles i participar en dos tallers que seran un punt de trobada entre artistes i espectadors.

Amb la col·laboració de:
2princesesbarbudes (Sant Joan de Mediona)
Farrés brothers i cia (Igualada)
JAM (Copons)
Ka Teatre (Sant Martí de Tous)
La companyia del príncep Totilau (Sant Martí de Tous)
PuntMoc (Piera)
Teatre Nu (Sant Martí de Tous)
Tot Circ (Copons)

 

Idea original: Ka Teatre / Direcció: Ingrid Domingo i Jordi Farrés / Dramatúrgia: Ka Teatre, Íngrid Domingo i Jordi Farrés / Repartiment: Maria Berenguer i Montse Pelfort / Titella: Joan Pena / Confecció vestuari titella: Urbani Castillo / Escenografia: Artilúdic - Enric Porta i Júlia Ferrer / Il·luminació: Paula Crespo / Producció: Ka Teatre / Imatge: Ka Teatre i Gerard Palomas

 

Instagram

Dissabte
01
gen
18:00 h
 
Des de
8 €
Diumenge
02
gen
18:00 h
 
Des de
8 €

Si t’agrada aquest espectacle, potser t’interessarà...

Natanam
Da.te Danza (Andalusia)
27.11.21
Infantil
Bajau
Ponten Pie
28.11.21
Infantil
Le Voyage
JAM
Del 08.01.22 al 09.01.22 | 18:00 h
Familiar