Els somnàmbuls

De Llàtzer Garcia

Finalitzat
Del 06.11.21 al 07.11.21

06/07 NOVEMBRE

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h
Durada: 1 hora i 25 minuts
Preu: 16 € / 13 €

MÉS INFORMACIÓ
www.puntproduccions.com

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de dissabte

Compartir

Descarrega't la Programació Octubre/Desembre 2022

 

/ On n’hi caben dos n’hi caben tres? Una comèdia àcida sobre la institució de la parella i sobre viure la vida minut a minut. 

 

Els somnàmbuls és la història de dos joves amics: en Genís i en David, als quals ràpidament s’afegeix la Laura. Una amistat a tres que va buscant fórmules d’una possible felicitat en diferents esquemes de relació. L’amistat entre ells s’anirà esquerdant quan l’amor —com l’entenem en la nostra societat— i la gelosia —com la vivim en la nostra societat— ho devorin tot. Una d’aquestes històries que ens recorden que, malgrat tot, val la pena viure.

El dramaturg Llàtzer Garcia signa aquesta obra inspirada en Design for Living de Noël Coward i ho transforma en una comèdia que ens parla de l’amor i de viure la vida minut a minut, esdevenint una crítica àcida contra la institució de la parella.

Garcia és un dels autors teatrals catalans més prolífics del moment, amb obres com La pols (Premi de la crítica de Barcelona i Premi de la crítica Serra d’Or.), Sota la ciutat (Temporada Alta i Teatre Lliure) o Els nens desagraïts (Sala Beckett). Algunes de les seves obres estan traduïdes al castellà i l’anglès.

 

Direcció i dramatúrgia: Llàtzer Garcia / Assistent del director: Maria Cambil / Intèrprets: Genís Casals, David Marcè i Laura Pujolàs / Espai escènic: Lluís Nadal “Koko” / Vestuari: Tere Solà / Il·luminació: August Viladomat / Espai sonor: Marc Paneque / Ajudant de direcció i producció executiva: Arnau Nadal / Coproducció: Mithistòrima Produccions S.L., Sala La Planeta i Punt Produccions S.L. / Amb el suport de: ICEC, Ajuntament de Girona i Diputació de Girona 

 

Instagram

Twitter

Dissabte
06
nov
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Diumenge
07
nov
19:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat