Sota Sola

Ka Teatre

Finalitzat
Del 22.05.21 al 23.05.21

22/23 MAIG Dissabte a les 18 h
Diumenge a les 12 h i a les 18 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 45 minuts
Preu: 8 € / 6 €

MÉS INFORMACIÓ
Facebook de la companyia

Programació Gener/Maig 2022

 

Ka Teatre estrena un espectacle familiar sobre la importància de donar valor a les petites coses del dia a dia, parar, respirar, mirar-nos als ulls i escoltar-nos.

 

Vivim en un món on ens movem per inèrcia, on funcionem a un ritme frenètic i innecessari, on tot ha de ser immediat. Un món on es premia la productivitat i el resultat final i on treballem per sobreviure. Constantment busquem una falsa felicitat que ens ompli i no sabem viure el present. Sota sola ens parla de donar valor a les petites coses del dia a dia, de la importància de parar, respirar, mirar-nos als ulls, escoltar-nos i saber què volem. El protagonista de la nostra història viu i treballa sota terra. S'ha creat un món on gaudeix del seu ofici de sabater i és feliç amb les petites coses del dia a dia. La seva manera especial d'arreglar les sabates generarà un canvi en les persones que les porten i la seva passió i dedicació provocarà una transformació del món on vivim.

La companyia anoienca Ka Teatre torna a l’Aurora per estrenar el seu segon espectacle. Seguint la línia de Kàtia, seguim jugant i investigant amb el teatre visual i d’objectes amb projeccions, titelles i música amb un codi senzill on tot està a la vista de l’espectador.

La companyia anoienca Ka Teatre torna a l’Aurora per estrenar el seu segon espectacle. Seguint la línia de Kàtia, amb Sota Sola, Maria Berenguer i Montse Pelfort segueixen jugant i investigant per tal de consolidar el seu propi llenguatge, on combinen teatre visual i d’objectes amb projeccions i música en directe amb un codi senzill on tot està a la vista de l’espectador.

Idea original: Ka Teatre / Direcció: Ingrid Domingo i Jordi Farrés / Dramatúrgia: Ka Teatre, Íngrid Domingo i Jordi Farrés / Repartiment: Maria Berenguer i Montse Pelfort / Titella: Joan Pena / Confecció vestuari titella: Urbani Castillo / Escenografia: Artilúdic- Enric Porta i Júlia  Ferrer / Il·luminació: Paula Crespo / Producció: Ka Teatre / Imatge: Ka Teatre i Gerard Palomas 

 

 

Instagram

Dissabte
22
mai
18:00 h
 
Des de
8 €
Finalitzat
Diumenge
23
mai
12:00 h
 
Des de
8 €
Finalitzat
Diumenge
23
mai
18:00 h
 
Des de
8 €
Finalitzat