Xavi Castillo News!

Pot de Plom Teatre (País Valencià)

Finalitzat
Del 12.03.21 al 14.03.21

12/13/14 MARÇ Divendres i dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora i 30 minuts
Preu: 16 € / 13 €

MÉS INFORMACIÓ
www.potdeplom.com

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Una sàtira directa i sense pèls a la llengua sobre l’actualitat social i política. Torna a l’Aurora el conegut humorista valencià Xavi Castillo amb un espectacle per riure en aquest moment de caos.

 

Xavi Castillo News! és un espectacle definit per l’actualitat en clau de comèdia. Amb la sàtira i l’humor habitual de la companyia valenciana Pot de Plom, l’humorista Xavi Castillo reflexiona sobre l’escenari al voltant de les últimes notícies del món que ens envolta. Un espectacle canviant i amb grans dosis d’improvisació que se’n riu del que ens volen explicar cada dia les grans portades informatives.

Xavi Castillo i Pot de Plom tornen al Teatre de l’Aurora, després d’haver-nos fet riure amb espectacles com Con la iglesia hemos topao o Canvi Climàtic Circus Show.

 

Direcció: Xavi Castillo / Escenografia i vestuari: Pot de Plom / Disseny i imatge gràfica: Adela Palomares / Il·luminació: Gabriela Calleja / Tècnics en gira: Gabriel Calleja i Juan Ruiz / Coordinació de gira: Victòria Garrigues / Producció: Pot de Plom Teatre

 

Twitter

Divendres
12
mar
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Dissabte
13
mar
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Diumenge
14
mar
19:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat