Celebraré mi muerte

D'Alberto San Juan i Víctor Morilla

Finalitzat
Del 20.02.21 al 21.02.21

20/21 FEBRER Dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora i 5 minuts
Preu: 16 € / 13€

MÉS INFORMACIÓ
www.teatrodelbarrio.com

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia cada dia en finalitzar la funció

Marcos Hourmann, el primer metge acusat d’homicidi a Espanya per aplicar l’eutanàsia, protagonitza un espectacle basat en el seu propi cas. El públic es convertirà en el jurat popular que mai no va arribar a dictar sentència.

 

El 28 de març de 2005 la vida del cirurgià Marcos Hourmann va canviar per sempre. De matinada, una pacient de més de 80 anys va arribar al servei d’urgències de l’hospital on treballava. Sotmesa a un gran patiment físic, el pronòstic només li donava unes hores d’esperança de vida.

La pacient i la seva filla li van demanar que acabés definitivament amb el seu patiment. Marcos, saltant-se tot protocol mèdic, li va injectar 50 mg de clorur de potassi a la vena. Va morir als pocs minuts. I Hourmann va fer quelcom que mai no havia fet ningú en aquest país: va deixar escrit a l’informe què havia passat.

Pocs mesos després, Marcos rebia una notificació del jutjat: estava acusat d’homicidi. La família mai no el va denunciar, però sí l’hospital. Per aquella decisió podia passar fins a 10 anys a la presó. Ara, el mateix Marcos Hourmann puja a l’escenari per explicar personalment la seva història en aquest espectacle. I el públic emetrà el veredicte.

Una producció de Teatro del Barrio i Producciones del Barrio dirigida per Alberto San Juan i Víctor Morilla.

 

Autoria: Marcos Hourmann, Alberto San Juan i Víctor Morilla / Direcció: Alberto San Juan i Víctor Morilla / Repartiment: Marcos Hourmann / Il·luminació: Raúl Baena i Tony Sánchez / Producció executiva: Producciones del Barrio: Jordi Évole i Ramón Lara / Producció: Vanesa Legaspi i Sara Fernández / Tècnic: Eudald Gili / Una producció de: Teatro del Barrio i Producciones del Barrio

Dissabte
20
feb
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Diumenge
21
feb
19:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat