Raspall

Teatre Nu

Finalitzat
10.01.21

CICLE * KM.0

10 GENER Diumenge a les 12 h i a les 18 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 45 minuts
Preu: 8 € / 6 €

MÉS INFORMACIÓ
Pàgina web de la companyia

Teatre Nu adapta un conte de Pere Calders que ens parla de la necessitat de jugar, d’imaginar i de creure en la fantasia.

 

Com es va sentir el nen Sala el dia que els seus pares van donar el Turc, el seu gos estimat, a la flla del jardiner? Què va haver de fer per omplir el buit que deixava la seva absència? Ho expliquen dos actors que troben en els objectes abandonats a les golfes els millors companys per endinsar-nos en un món de fantasia que només els més petits entenen del tot.

Raspall és un conte de Pere Calders que ens parla de la necessitat de jugar, d’imaginar i de creure en la fantasia. El realisme màgic de l’autor català s’expressa en aquest relat per a infants que es va recollir a Cròniques de la veritat oculta i que nosaltres vam adaptar al teatre i estrenar l’any 2012 al Festival Grec de Barcelona. La nostra creació recull el joc de l’autor, i el posa sobre l’escenari, per oferir una proposta en què la complicitat i la veritat dels infants es contraposa amb la fredor i la lògica dels adults.

Teatre Nu és un col·lectiu de professionals de l’art escènic que produeixen i fan girar les seves pròpies creacions. En vint anys de trajectòria, han creat dinou muntatges amb els quals han realitzat més de dues mil funcions. Creuen en el teatre com un art comunitari, en què la suma de talents individuals fa créixer cada nou projecte. 

El Teatre de l’Aurora i les companyies de teatre familiar de l’Anoia us presentem la sisena edició del Cicle Km.0. Torna aquesta cita anual, aprofitant les festes nadalenques, que ens permet veure a casa nostra els espectacles per a tots els públics que creen les companyies d’Igualada i la seva comarca.

A l’Anoia i rodalies comptem amb diverses companyies professionals de teatre que es dediquen principalment al públic familiar. Fa anys que creen magnífics espectacles que després porten de gira per Catalunya i arreu del món. Aquest cicle és una oportunitat per donar a conèixer la important feina que fan i també com la fan.

Amb la col·laboració de:
2princesesbarbudes (Sant Joan de Mediona)
Farrés brothers i cia (Igualada)
Ka Teatre (Sant Martí de Tous)
La companyia del príncep Totilau (Sant Martí de Tous)
PuntMoc (Piera)
Teatre Nu (Sant Martí de Tous)
Tot Circ (Copons)

 

Autor: Pere Calders / Direcció i dramatúrgia: Víctor Borràs / Intèrprets: Francesc Mas i Maria Hervàs / Escenografia i objectes: Carme Solè Vendrell / Treball d’objectes: Rene Baker / Música: Oriol Canals i Dani Ferrer / Il·luminació: Paula Crespo / Producció: Maria Hervàs / Ajudant de producció: Montse Valentí / Comunicació: Gerard Palomas

 

Instagram

Twitter

Diumenge
10
gen
12:00 h
 
Des de
8 €
Finalitzat
 
18:00 h
 
Des de
8 €
Finalitzat

Si t’agrada aquest espectacle, potser t’interessarà...