Sota Sola

Ka Teatre

Suspès
Del 09.01.21 al 10.01.21 | 18:00 h

CICLE * KM.0

09/10 GENER Dissabte i diumenge a les 18 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 45 minuts
Preu: 8 € / 6 €

MÉS INFORMACIÓ
Facebook de la companyia

ACTIVITAT PARAL·LELA
Pendent de confirmar

Ka Teatre estrena un espectacle familiar sobre la importància de donar valor a les petites coses del dia a dia, parar, respirar, mirar-nos als ulls i escoltar-nos.

 

Vivim en un món on ens movem per inèrcia, on funcionem a un ritme frenètic i innecessari, on tot ha de ser immediat. Un món on es premia la productivitat i el resultat final i on treballem per sobreviure. Constantment busquem una falsa felicitat que ens ompli i no sabem viure el present. Sota sola ens parla de donar valor a les petites coses del dia a dia, de la importància de parar, respirar, mirar-nos als ulls, escoltar-nos i saber què volem realment a la vida. Només així ens podrem sentir a gust amb el que tenim, amb el que fem i amb qui ho volem compartir. Fer les coses pel simple plaer de fer-les sense necessitat de complaure a ningú més que a una mateixa. Sentir que no fracassem si no arribem a l’objectiu esperat. El camí forma part del nostre aprenentatge, ens genera canvis i ens fa créixer.

La companyia anoienca Ka Teatre torna a l’Aurora per estrenar el seu segon espectacle. Seguint la línia de Kàtia, amb Sota Sola, Maria Berenguer i Montse Pelfort segueixen jugant i investigant per tal de consolidar el seu propi llenguatge, on combinen teatre visual i d’objectes amb projeccions i música en directe amb un codi senzill on tot està a la vista de l’espectador.

 

El Teatre de l’Aurora i les companyies de teatre familiar de l’Anoia us presentem la sisena edició del Cicle Km.0. Torna aquesta cita anual, aprofitant les festes nadalenques, que ens permet veure a casa nostra els espectacles per a tots els públics que creen les companyies d’Igualada i la seva comarca.

A l’Anoia i rodalies comptem amb diverses companyies professionals de teatre que es dediquen principalment al públic familiar. Fa anys que creen magnífics espectacles que després porten de gira per Catalunya i arreu del món. Aquest cicle és una oportunitat per donar a conèixer la important feina que fan i també com la fan.

Amb la col·laboració de:
2princesesbarbudes (Sant Joan de Mediona)
Farrés brothers i cia (Igualada)
Ka Teatre (Sant Martí de Tous)
La companyia del príncep Totilau (Sant Martí de Tous)
PuntMoc (Piera)
Teatre Nu (Sant Martí de Tous)
Tot Circ (Copons)

 

Idea original: Ka Teatre / Direcció i dramatúrgia: Ka Teatre / Repartiment: Maria Berenguer i Montse Pelfort / Música, vestuari, il·luminació i producció: Ka Teatre / Assessorament musical: Pep Pascual / Ajudant de producció: Montse Valentí / Comunicació: Maria Berenguer / Imatge: Gemma Clarasó

 

Instagram

Dissabte
09
gen
18:00 h
 
Des de
8 €
Suspès
Diumenge
10
gen
18:00 h
 
Des de
8 €
Suspès

Si t’agrada aquest espectacle, potser t’interessarà...