El rei de casa

Farrés brothers i cia.

Finalitzat
Del 02.01.21 al 03.01.21 | 18:00 h

CICLE * KM.0

02/03 GENER Dissabte i diumenge a les 18 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 55 minuts
Preu: 8 € / 6 €

MÉS INFORMACIÓ
www.farresbrothers.com
Facebook de la companyia

Què passa quan arriba un nou germanet a casa? La companyia igualadina Farrés Brothers torna a l’Aurora amb aquest multipremiat espectacle de titelles.

 

El tron del rei de casa està molt disputat. No només pel germà gran i el germà petit, sinó també per altres reis que ja fa temps van ser destronats i ara anhelen recuperar el seu poder: El Rei del Mambo, la Reina de la Nit, el Rei de Copes, la Reina de Cors, El Rei del Vestit Nou... Qui aconseguirà conquerir el tron?

Vet aquí El rei de casa, un espectacle de la companyia anoienca Farrés brothers i cia., sobre la gelosia entre germans, i sobre el desig de poder. Un espectacle de basat en fets Reials. Molt Reials.

 

El Teatre de l’Aurora i les companyies de teatre familiar de l’Anoia us presentem la sisena edició del Cicle Km.0. Torna aquesta cita anual, aprofitant les festes nadalenques, que ens permet veure a casa nostra els espectacles per a tots els públics que creen les companyies d’Igualada i la seva comarca.

A l’Anoia i rodalies comptem amb diverses companyies professionals de teatre que es dediquen principalment al públic familiar. Fa anys que creen magnífics espectacles que després porten de gira per Catalunya i arreu del món. Aquest cicle és una oportunitat per donar a conèixer la important feina que fan i també com la fan.

Amb la col·laboració de:
2princesesbarbudes (Sant Joan de Mediona)
Farrés brothers i cia (Igualada)
Ka Teatre (Sant Martí de Tous)
La companyia del príncep Totilau (Sant Martí de Tous)
PuntMoc (Piera)
Teatre Nu (Sant Martí de Tous)
Tot Circ (Copons)

 

Creació: Jordi Farrés, Pep Farrés i Jordi Palet / Interpretació: Pep Farrés i Jordi Farrés / Disseny d’escenografia i titelles: Alfred Casas / Vesturari: Dodiva / Música: Jordi Riera / Text i direcció: Jordi Palet / Músics d’enregistrament: Benet Palet, (vent) Quico Samsó (percussió), Jordi Riera (guitarra i màquines) / Veus del pare i de la mare: Susanna Garachana i Lluís Villanueva / Fotografies: Edu Compte / Producció: Farrés brothers i cia.

 

Instagram

Twitter

Dissabte
02
gen
18:00 h
 
Des de
8 €
Finalitzat
Diumenge
03
gen
18:00 h
 
Des de
8 €
Finalitzat

Si t’agrada aquest espectacle, potser t’interessarà...