En Jan Petit quan balla

Cia. Teatre de l'Aurora

Suspès
Del 08.05.20 al 10.05.20

08/09/10 MAIG Divendres a les 21 h
Dissabte a les 18 h
Diumenge a les 12 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 55 minuts
Preu: 8 € / 6 €

MÉS INFORMACIÓ
www.cia.teatreaurora.cat

Un espectacle sobre la veritable història de la popular cançó infantil: el líder d’una revolta que va desafiar al poderós rei francès. Teatre, titelles i música en viu en la nova producció per a tots els públics de la Cia. Teatre de l’Aurora.

 

Tres trobadors de llegendes, que recorren el món cercant antigues històries, viatgen a Vilafranca de Roergue, un poble situat a l’antiga regió d’Occitània, per descobrir-nos la veritable història d’en Jan Petit. I és que el protagonista de la popular cançó infantil que tothom ha ballat. no va ser un bufó ni un joglar: va ser un barber occità que va liderar una revolta popular sense precedents que va desafiar a la poderosa monarquia francesa.

Com va aconseguir un barber que un país oprimit s’aixequés contra els abusos del rei francès? Ho descobrirem a En Jan Petit quan balla, una obra sobre el valor i la dignitat d’un poble explotat. Una fascinant història feta cançó en un muntatge amb actors, titelles i música en viu que captivarà a grans i petits.

En Jan Petit quan balla és el nou espectacle per a tots els públics de la Cia. Teatre de l’Aurora, després d’haver estrenat amb èxit El Comte Arnau (2015) i La casa perduda (2017).

 

Direcció: Joan Arqué / Dramatúrgia: Salvador S. Sánchez / Intèrprets: Mariona Ginés, Roger Julià i Ireneu Tranis / Ajudant de direcció: Núria Ramis / Moviment i assessoria de direcció: Carla Tovias / Espai sonor: Pep Pascual / Escenografia: Adrià Pinar / Vestuari: Rosa Lugo / Il·luminació: Xavier Amat i Rafel Roca / Direcció de producció: Òscar Balcells / Ajudant de producció: Maria Tort / Comunicació: Núria Olivé - La Tremenda / Administració: Mònica Cardús / Distribució: Xavier Gonzàlez (Escenapart Management) / Producció: Teatre de l’Aurora / Amb el suport de: Institut Català de les Empreses Culturals

Divendres
08
mai
21:00 h
 
Des de
8 €
Suspès
Dissabte
09
mai
18:00 h
 
Des de
8 €
Suspès
Diumenge
10
mai
12:00 h
 
Des de
8 €
Suspès

Si t’agrada aquest espectacle, potser t’interessarà...