SecXop

deParranda

Finalitzat
Del 27.12.19 al 29.12.19 | 18:00 h

CICLE * KM.0

27/29 DESEMBRE Divendres i diumenge a les 18 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora
Preu: 8 € / 6 €

MÉS INFORMACIÓ
www.deparranda.cat

ACTIVITAT PARAL·LELA
Assaig obert de la companyia el dimecres 13, el dijous 14 i el divendres 15 de novembre (gratuït amb reserva prèvia a info@teatreaurora.cat)

La companyia deParranda estrena un nou i divertit espectacle teatral que aborda l’educació sexual per a nens i nenes.

 

A SecXop, una parella de pallassos han comprat un local on hi podran representar els seus espectacles. Es tracta d’una botiga de joguines, però les “joguines” són una mica estranyes. A més, hi ha un altre problema: el públic és a punt d’arribar!

La companyia deParranda estrena un nou i divertit espectacle teatral on tracta l’educació sexual per a nens i nenes abordant temes com la cosificació, els nuclis familiars, les diferents orientacions relacioafectives, els complexes, o el tracte amb tacte. Amb un llenguatge planer, escenes divertides i situacions teatrals de riure com ja és habitual en els espectacles d’aquesta companyia.

El Teatre de l’Aurora i les companyies de teatre familiar de l’Anoia us presentem la cinquena edició del Cicle Km.0. Torna aquesta cita anual, aprofitant les festes nadalenques, que ens permet veure a casa nostra els espectacles per a tots els públics que creen les companyies d’Igualada i la seva comarca.

A l’Anoia i rodalies comptem amb diverses companyies professionals de teatre que es dediquen principalment al públic familiar. Fa anys que creen magnífics espectacles que després porten de gira per Catalunya i arreu del món. Aquest cicle és una oportunitat per donar a conèixer la important feina que fan i també com la fan. Per això, podreu veure dos espectacles i participar en dos tallers que seran un punt de trobada entre artistes i espectadors.

 

Intèrprets: Mireia Casado Huertas i Joel Grau Llucià / Disseny de llums: Rafel Roca / Vestuari: Nídia Tusal / Escenografia: Empié / Atrezzo i fotografia: Anna Benet / Assessorament d’escenes: Jordi Farrés

Divendres
27
des
18:00 h
 
Des de
8 €
Finalitzat
Diumenge
29
des
18:00 h
 
Des de
8 €
Finalitzat

Si t’agrada aquest espectacle, potser t’interessarà...