La vaca que riu

Cia. Patrícia Pardo (País Valencià)

Finalitzat
Del 01.11.19 al 03.11.19

01/02/03 NOVEMBRE Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 50 minuts
Preu: 16 € / 13 €

MÉS INFORMACIÓ
www.patriciapardo.es

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

CIRCUITO DE LA RED DE TEATROS ALTERNATIVOS

Red de Teatros Alternativos

Un impactant espectacle que, combinant humor, circ i grans dosis de realitat, revela la vigent tortura institucional a l’Estat espanyol.

 

Nacions Unides defineix la tortura com qualsevol acte en el qual un funcionari públic infligeix intencionadament a una persona dolors, físics o psíquics, per tal d'obtenir una informació, castigar-la, intimidar-la o coaccionar-la.

La creativitat, la delicadesa, la cura. El poder, la impunitat, la tortura. A través del teatre i del circ, La vaca que riu s'endinsa en la capacitat torturadora de l’ésser humà, concentrada i potenciada en posicions de poder o de control, alhora que la contraposa a la capacitat de cura; capacitat destructiva front capacitat creativa. La directora i dramaturga Patrícia Pardo crea un nou espectacle on contraposa l’humor del teatre i el circ amb plantofades de realitat, situant a l’espectador davant d’un mirall.

La companyia aposta per fer l'obra accessible a la comunitat sorda, amb la intèrpret de signes Belén Pérez integrada de manera orgànica en l’escena.

 

Dramatúrgia i direcció: Patrícia Pardo / Interpretació i coreografies: Joana Alfonso, Illya Gendler, Mónika Vázquez i Guille Zavala / Intèrpret de llengua de signes: Belén Pérez / Escenografia: Luis Crespo / Espai sonor i veus: Eva Gómez i Laura Miñarro / Música: Tradicional occitana / Vestuari: Olga Osuna i Raquel Renart / Tècnica acrobàcia i dansa: Illya Gendler i Mónika Vázquez / Documentació i permisos àudios: Miquel Ramos

 

Instagram

Twitter

Divendres
01
nov
21:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Dissabte
02
nov
21:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Diumenge
03
nov
19:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat