Contus Interruptus

Joan de Boer

Finalitzat
Divendres 23 de novembre | 21:00 h

CICLE * LES GOLFES

23 NOVEMBRE Divendres a les 21 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora
Preu: 12 € / 10 €
Lloc: Sala Les Golfes

MÉS INFORMACIÓ
www.joandeboer.cat

Torna el reconegut narrador Joan de Boer amb el bo i millor de la seva collita: 8 contes de diferents temàtiques que ens deixaran amb ganes de més.

 

Una vetllada de contes humorístics, eròtics, fantàstics amb històries divertides, sorprenents i inclassificables de la mà de Joan de Boer, un dels narradors més reconeguts del nostre país.

A Contus Interruptus De Boer fa un recull del bo i millor de les seves sessions de contes per a adults i posa en escena vuit contes diferents en una hora que faran, com ja és habitual, les delícies del públic.

Joan de Boer és Llicenciat en Filologia Catalana i Màster en Promoció de la Lectura. Escriu, fa formació i és especialista en activitats de dinamització lector. Col·labora habitualment amb biblioteques, escoles i centres culturals, realitzant sessions de narració oral, clubs de lectura i tallers d’escriptura. A més, també ha publicat la novel·la “Obre’m la nevera i et diré qui ets” (Stonberg, 2015) i ha col·laborat en reculls de relats “Resurrecció i altres narracions” (Pagès Editors, 2012) i el llibre d’Andreu Buenafuente i el seu equip “Fora de sèrie” (Columna, 2010).  

 

Idea, text i interpretació: Joan de Boer

 

Instagram

Twitter