Mare terra

La companyia del príncep Totilau

Del 03.01.19 al 04.01.19

CICLE * KM.0

3/4 GENER Dijous i divendres a les 18 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 50 minuts
Preu: 8 € / 6 €

MÉS INFORMACIÓ
www.princeptotilau.cat

ACTIVITAT PARAL·LELA
Visita guiada al local de la companyia el divendres 4 de gener a les 12 h (inclòs en el preu de l'entrada de l'espectacle

Mare terra
Mare terra
Mare terra
Mare terra
Mare terra
Mare terra

Per què el cel és blau? Com és que no cau la lluna? Per què em surt sang si em faig mal? Un espectacle de titelles i objectes sobre l’origen de la Terra i de la vida que respon a moltes de les preguntes que es fan els més menuts.

 

Per què crema el sol? Com és que ja no hi ha dinosaures? Per què surt lava dels volcans? Per què el cel és blau? Com és que no cau la lluna? Com és que la mare té un germanet a la panxa? Per què em surt sang si em faig mal? Abans de ser a la planxa de la mare, on era jo? Aquestes són algunes de les preguntes que és fa en Bernat, de cinc anys, el protagonista de Mare Terra. Una nit, quan s’adorm, es troba amb uns personatges sorprenents que construeixen una carpa de circ i li donen resposta a totes les seves preguntes amb una història plena de titelles i objectes que prenen vida.

Mare Terra, el nou espectacle de La companyia del príncep Totilau, fa un repàs cronològic a la història del Planeta Terra a través d’una fascinant història i amb un llenguatge planer i entenedor, acompanyat d’una banda sonora de luxe: Les Quatre Estacions de Vivaldi. 

El Teatre de l’Aurora i les companyies de teatre familiar de l’Anoia us presentem la quarta edició del Cicle Km.0. Torna aquesta cita anual, aprofitant les festes nadalenques, que ens permet veure a casa nostra els espectacles per a tots els públics que creen les companyies d’Igualada i la seva comarca.

A l’Anoia i rodalies comptem amb diverses companyies professionals de teatre que es dediquen principalment al públic familiar. Fa anys que creen magnífics espectacles que després porten de gira per Catalunya i arreu del món. Aquest cicle és una oportunitat per donar a conèixer la important feina que fan i també com la fan. Per això, podreu veure dos espectacles i participar en dos tallers que seran un punt de trobada entre artistes i espectadors.

 

Intèrprets: Clara Dalmau i Jordi Hervàs / Dramatúrgia i direcció escènica: Marc Hervàs / Escenografia: Anna Alcubierre  / Disseny de titelles, objectes i vestuari: Martí Doy / Producció: Lorena Benesey i Júlia Brescó  ?

 

Instagram

Twitter

Si t’agrada aquest espectacle, potser t’interessarà...

Actual
L'Odissea de Latung La La
David Ymbernon
23.11.19
Infantil
Actual
Musicals per als més menuts
Companyia pels més menuts
24.11.19
Infantil
Actual
SecXop
deParranda
Del 27.12.19 al 29.12.19
Familiar
Actual
Passa volant... Reciclant!
Tot Circ
Del 03.01.20 al 04.01.20
Familiar
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR