Mal de closca

Farrés brothers i cia / Taaat

Finalitzat
Del 29.12.18 al 30.12.18 | 18:00 h

CICLE * KM.0

29/30 DESEMBRE Dissabte i diumenge a les 18 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 50 minuts
Preu: 8 € / 6 €

MÉS INFORMACIÓ
www.farresbrothers.com

ACTIVITAT PARAL·LELA
Col·loqui. Cada dia en finalitzar l'espectacle (inclòs en el preu de l'entrada de l'espectacle)

Els igualadins Farrés brothers i cia recuperen aquest meravellós espectacle on els objectes prenen vida i afronten la por d’anar al metge.

 

La tortuga Joan té mal de closca. Ni les visites, ni els regals, ni les herbetes aconsegueixen alleugerir-li el dolor. L’hauran de dur al metge. Però al Joan, això li fa més por que gràcia, perquè... qui no té por d'anar al metge?

Mal de closca és un espectacle per reviure, amb humor i tendresa, les angúnies d’un infant quan ha d’anar al metge. Per fer-ho, els igualadins Farrés brothers i cia juguen amb el poder expressiu dels objectes i la seva transformació en personatges, i també amb la musica de les paraules: la repetició, la cantarella i la capacitat d’acaronar amb la veu.

El Teatre de l’Aurora i les companyies de teatre familiar de l’Anoia us presentem la quarta edició del Cicle Km.0. Torna aquesta cita anual, aprofitant les festes nadalenques, que ens permet veure a casa nostra els espectacles per a tots els públics que creen les companyies d’Igualada i la seva comarca.

A l’Anoia i rodalies comptem amb diverses companyies professionals de teatre que es dediquen principalment al públic familiar. Fa anys que creen magnífics espectacles que després porten de gira per Catalunya i arreu del món. Aquest cicle és una oportunitat per donar a conèixer la important feina que fan i també com la fan. Per això, podreu veure dos espectacles i participar en dos tallers que seran un punt de trobada entre artistes i espectadors.

 

Text i direcció: Jordi Palet / Interpretació: Ada Cusidó i Mariona Anglada / Música: Jordi Riera / Escenografia i titelles: Martí Doy / Vestuari: Fiona Capdevila  / Il·luminació: Rubèn Taltavull  / Producció: Tona Esplugas i Farrés brothers i cia

 

Instagram

Twitter

Dissabte
29
des
18:00 h
 
Des de
6 €
Finalitzat
Diumenge
30
des
18:00 h
 
Des de
6 €
Finalitzat

Si t’agrada aquest espectacle, potser t’interessarà...