Nada

Ultramarinos de Lucas (Guadalajara)

Del 02.11.18 al 04.11.18

2/3/4 NOVEMBRE Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora i 15 minuts
Preu: 15 € / 12 €
Espectacle en castellà

MÉS INFORMACIÓ
www.ultramarinosdelucas.com

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

CIRCUITO DE LA RED DE TEATROS ALTERNATIVOS

Red de Teatros Alternativos

Nada - Ultramarinos de Lucas
Nada - Ultramarinos de Lucas
Nada - Ultramarinos de Lucas
Nada - Ultramarinos de Lucas
Nada - Ultramarinos de Lucas
Nada - Ultramarinos de Lucas
Nada - Ultramarinos de Lucas
Nada - Ultramarinos de Lucas

‘Nada’ qüestiona el que importa i el que no, i ho fa des del punt de vista dels joves, posant en dubte els valors de la nostra societat. Un brillant espectacle del que se’n parlarà.

 

El primer dia de classe, Antón abandona l’aula i decideix no tornar mai més a l’institut. Ha descobert que res importa i per tant, no val la pena fer res. S’enfila a un arbre del seu jardí i, des d’allí dalt, intenta fer veure als seus companys que la vida és insignificant. Ells, però, intentaran demostrar-li que sí que hi ha coses importants i amb significat a la vida.

Els quatre actors de Ultramarinos de Lucas es desdoblen en una vintena de personatges per interpretar l’adaptació teatral de l’exitosa novel·la homònima de Janne Teller, un text traduït a 26 idiomes, que ha rebut nombrosos premis i que suscita interessants debats arreu. La companyia de Guadalajara Ultramarinos de Lucas va ser guardonada amb el Premi Nacional de les Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut 2015 i ha portat els seus espectacles a Argentina, Mèxic o Veneçuela, entre d’altres països.

 

Autoria: Janne Teller / Dramatúrgia: Jorge Padín / Intèrprets: Marta Hurtado, Juam Monedero, Juan Berzal i Jorge Padín / Director: Jorge Padín / Espai sonor: Elena Aranoa i Nacho Ugarte / Attrezzo: David Azpurgua / Vestuari: Izaskun Fernández / Il·luminació: Juan Berzal / Producció: Ultramarinos de Lucas

 

Twitter

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR