Més que un club

De David Pintó i Joan Valentí

Comprar
14 €
Del dj. 09.05.24 al dg. 12.05.24

09/10/11/12 MAIG

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Dijous, divendres i dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h
Durada: 1 hora 
Preu: des de 14 €

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de dijous

Compartir

Aparcament Teatre de l'Aurora

/ A través de la història del Barça, s’entén la de Catalunya. Un homenatge a la memòria del club català en el nou espectacle de l’igualadí Joan Valentí. 

 

A través de la història del Barça, s'entén la història de Catalunya. Joan Gamper, cinc vegades president del FC Barcelona, Josep Sunyol, president afusellat durant la Guerra Civil Espanyola i l'igualadí Rossend Calvet, secretari i salvador del club de futbol després de la mort de Sunyol, reneixen sota la interpretació de l'actor Joan Valentí per rememorar les aventures i desventures que van viure des de la fundació del club el 1899, fins al 1978, en plena Transició espanyola.  

Més que un club és un espectacle de memòria històrica que ens transporta 125 anys enrere a través de la veu de tres dels personatges més simbòlics de la trajectòria del Barça per reflexionar sobre com es va crear el club, com es va refundar, sobre el seu catalanisme simbòlic, reivindicatiu i militant, la repressió que va patir durant la dictadura de Primo de Rivera, el segrest durant la postguerra i l’intervencionisme forçat en època franquista. 

Un homenatge que va dedicat, també, a Francesc Xavier Casals, Ana María Martínez Sagi, Nicolau Casaus, Valentí Castanys, Josep Cubells i Manuel Torres “l’avi Torres”. 

Després dels èxits La Primera (2022), Molotov (2021) i Mort a les cunetes (2018), el duet David Pintó i Joan Valentí tornen a l’Aurora amb un nou espectacle sobre memòria històrica. 

 

Direcció: David Pintó Codinasaltas / Interpretació: Joan Valentí Cortès “Nan” / Vestuari: Montse Valentí Cortès / Tècnic: Arnau Alcoverro Jerez / Fotografia: Xavier Marsal (Roig fotògrafs) / Agraïments especials a: Núria Calvet, Enric Calpena, Joan Domènech, Jordi Finestres, Xavier G. Luque, Lluís Lainz, Carles Llorens, J. M. Solé Sabaté, Salva Torres, Sergi Pàmies, Frederic Porta, Antoni Strubell i Manuel Vázquez Montalbán

En memòria de: Rossend Calvet Mata (Igualada 1896 - Barcelona 1986) i Joan Valentí Rosich (Vilanova del Camí 1929 - 2020), culé fins al moll de l’os. 

Dijous
09
mai
20:00 h
 
Des de
14 €
Divendres
10
mai
20:00 h
 
Des de
14 €
Dissabte
11
mai
20:00 h
 
Des de
14 €
Diumenge
12
mai
19:00 h
 
Des de
14 €
Si t’agrada aquesta proposta, potser t’interessarà...
L'actor Pepe Zapata, vestit amb una samarreta imperi i uns pantalons amb tirants, sostè una pala d'on cau terra, amb la mirada seriosa Comprar
2023-2024
L'enterrador
De Gerard Vázquez i Pepe Zapata
ds. 06.04.24

Pepe Zapata brilla en un colpidor homenatge a les víctimes anònimes de la Guerra Civil interpretant un valent i humil enterrador que dignifica als morts executats pel bàndol feixista.  

Aplaudits per la crítica Actualitat a escena Petits grans èxits
Imatge de l'actor Jordi Banacolocha assegut en una cadira amb la mirada perduda, i dret darrere seu, també amb la mirada perduda, l'actor Adrian Grösser Comprar
2023-2024
Pazzo
De Fèlix Herzog
Del dv. 03.05.24 al dg. 05.05.24

Jordi Banacolocha i Adrian Grösser interpreten brillantment a dos artistes de circ fracassats, en aquest emotiu espectacle aplaudit per la crítica que esdevé un cant a l’amor a la vida i a la llibertat. 

Aplaudits per la crítica Noms i cares conegudes