Pazzo

De Fèlix Herzog

Comprar
14 €
Del dv. 03.05.24 al dg. 05.05.24

03/04/05 MAIG

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Divendres i dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h
Durada: 1 hora i 5 minuts
Preu: des de 14 €

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Compartir

Aparcament Teatre de l'Aurora

/ Jordi Banacolocha i Adrian Grösser interpreten brillantment a dos artistes de circ fracassats, en un cant a l’amor a la vida i a la llibertat. 

 

Què queda quan ja no queda res? Per què totes les generacions parlen d'una anterior "època daurada"? I on és la nostra? És que ja ha passat o encara ha de venir? És això que vivim ara, potser, la nostra època d'esplendor? Quina responsabilitat en tinc jo en tot plegat? I quina obligació envers la meva herència? Per què si se suposa que ara "estem millor que mai" jo tinc aquest nus constant a la gola i aquest mal d'esquena? 

En Dàrius i en Francesco, dos artistes de circ, malviuen al mig del camp entre les restes malmeses del que, fa molts anys, va ser una de les carpes de circ més grans i importants del país. En Francesco, l’amo, treballava amb el pare d’en Dàrius i plegats oferien un dels espectacles amb més èxit del moment. El jove Dàrius, però, no coneix res d’aquella època, només el que n’ha sentit a parlar.  

Tots dos intenten trobar la manera de mantenir viva la flama del seu ofici sense gaire èxit fins que, deu anys després que l’últim espectador abandonés la carpa, en Francesco decideix tornar a anunciar un únic passi de comiat. La idea sembla de bojos fins que, sorprenentment, algú compra una entrada.  

Pazzo, amb unes magnífiques interpretacions de Jordi Banacolocha i Adrian Grösser, parla del testimoni generacional just en el moment que canvia de mà. Un emotiu espectacle sobre la relació de dos artistes que un dia van ser i que ja no són, i que intenten, desesperadament, recuperar la il·lusió perduda. Un cant a l’amor a la vida i a la llibertat.

 

 

La crítica n'ha dit...

"Pazzo és un cant a l’amor a moltes coses: a l’ofici, a la vida i a la llibertat."
Oriol Osan, El Núvol

"En el más antiguo de los espectáculos anidan todos los sentimientos, las pulsiones y las pasiones humanas y Herzog ha encontrado en el circo el paisaje oportuno para reflejar un tema tan intemporal y eterno como el del cambio generacional."
Pablo-Ignacio de Dalmases, Catalunya Press

"Pazzo ens parla dels mons perduts, sobre la derrota del temps, sobre la il·lusió d’una improbable recuperació.."
Santi Fondevila, Diari ARA

"El director Roberto G. Alonso hi ha imprès un toc màgic, no pas coreogràfic com podria semblar per la seva especialitat, sinó per la mesurada dissecció d'humor i tragèdia reclosa en el fons del cor."
Andreu Sotorra, Recomana

"Jordi Banacolocha està esplèndid en el paper de Francesco. La seva expressiva i gestual interpretació ens fa passar del somriure a les rialles i a la tristor que contrasta amb el seu posat, un punt patètic de pallasso, amb l’acompanyament de la música de trompeta. Banacolocha posa tot el seu bagatge als escenaris."
Lluïsa Guàrdia, Espectáculos BCN

 

Autor: Fèlix Herzog / Direcció: Roberto G. Alonso / Repartiment: Jordi Banacolocha i Adrian Grösser / Ajudantia de direcció: Elna Roca / Escenografia: Anna Tantull / Disseny de llums: Daniel Gener / Vestuari: Elena Ballester / Caracterització: Tina Montón / Fotografia: Sergi Panizo / Disseny gràfic: Dani Ballesteros / Video: Jofre Blesa / Regidoria: Albert Fuentes i Paula Peñas /  Premsa i comunicació: Rafaela Rivas / Producció Executiva: Jofre Blesa i Ramon Godino / Producció: Apunta Teatre / Agraïments especials a: Tortell Poltrona i Montserrat Trias (Circ Cric), ANEXA i Mag Ramó

 

Si vols saber-ne més...

Crítica teatral de l'obra Pazzo, al programa "Els experts" d'ICat

Divendres
03
mai
20:00 h
 
Des de
14 €
Dissabte
04
mai
20:00 h
 
Des de
14 €
Diumenge
05
mai
19:00 h
 
Des de
14 €
Si t’agrada aquesta proposta, potser t’interessarà...
Comprar
2023-2024
El collar de la reina
Amb Marta Pérez i Arnau Puig
Del dv. 15.03.24 al dg. 17.03.24

Marta Pérez i Arnau Puig fan tots els personatges de l'auca en aquesta comèdia rocambolesca sobre l’estafa de la joia més impressionant de tots els temps: el collaret de Maria Antonieta. 

Noms i cares conegudes Per passar una bona estona
Els quatre protagonistes de l'espectacle caminant l'un al costat de l'altre per un carrer empedrat Comprar
2023-2024
Kiss me love
Les Antonietes
Del ds. 23.03.24 al dg. 24.03.24

L’emblemàtica companyia Les Antonietes s’acomiada dels escenaris amb aquest divertit espectacle que esdevé un cant a la vida ple de música i humor. Amb el conegut actor Pep Ferrer.

Aplaudits per la crítica Noms i cares conegudes Per passar una bona estona Petits grans èxits