El collar de la reina

Amb Marta Pérez i Arnau Puig

Finalitzat
Del dv. 15.03.24 al dg. 17.03.24

15/16/17 MARÇ

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Divendres i dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h
Durada: 1 hora i 10 minuts
Preu: des de 14 €

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Compartir

Aparcament Teatre de l'Aurora

/ Marta Pérez i Arnau Puig protagonitzen una comèdia rocambolesca sobre l’estafa de la joia més impressionant de tots els temps: el collaret de Maria Antonieta. 

 

El collar de la reina és un dels escàndols més hilarants i descarats de la història, l’espurna que va provocar l’esclat de la Revolució Francesa i l’inici d’una nova època.  

El collar més valuós de tots els temps, una falsa comtessa, uns joiers estafats, un cardenal desplomat i un final de festa amb escàndol nacional inclòs. Aquests són els principals ingredients d’aquesta conxorxa que va tenir a Maria Antonieta i a Lluís XVI com a grans perjudicats, sense ni tan sols ser-ne conscients.  

Des d’un treball artesà i acurat ens endinsarem en aquesta farsa que ens té fascinats i que per primer cop es pot veure a sobre d’un escenari. Els actors Marta Pérez i Arnau Puig representant tots els personatges de l’auca i el joc amb les convencions teatrals són el segell d’aquest espectacle que vol acostar a l’espectador a uns fets, que encara que costi de creure, són absolutament reals. 

Els creadors de Les dones sàvies i El bon policia presenten ara una comèdia que comença amb aires de vodevil, es va enredant com un thriller endimoniat i acaba com un drama de conseqüències històriques!

 

 

La crítica n'ha dit...

"El resultat és com un d’aquells bombons que tenen l’origen al Piamont, un Ferrero Rocher de xocolata que es desfà a la boca i que regalima licor fins a extasiar els cinc sentits."
Andreu Sotorra, Recomana.cat

"Un muntatge senzill i proper que dialoga contínuament amb el públic i amb el teatre (...) i que no deixa de sorprendre l’espectador amb una història escandalosa que sembla haver sortit d’una ficció massa complexa. El collar de la reina és una gran farsa amb aires de vodevil que ens enganxa i no deixa canya dreta.”
Pablo Cavero, Catacultural

"El rerefons d’El collar de la reina és una constant del món que ens ha tocat viure: uns treballen fins a l’extenuació per aconseguir unes molles de pa, mentre que d’altres neden en una ostentosa opulència, sense cap recança d’exhibir les seves riqueses."
Magí Camps, La Vanguardia

 

Dramatúrgia: Ricard Farré i Arnau Puig / Direcció: Adrià Aubert Blanch i Carla Coll / Repartiment: Marta Pérez i Arnau Puig / Assistència a la dramatúrgia: Adrià Aubert, Carla Coll i Marta Pérez / Escenografia: Enric Romaní / Vestuari: Maria Albadalejo / Atrezzo: Montse Farrarons / Moviment: Robert González / Confecció vestuari: Maria Albadalejo i Ana Garete / Perruqueria: Cinta Moreno i Damaret / Pròtesis: David Chapanoff / Disseny d’il·luminació: Daniel Gener / Disseny de so: Damià Duran / Instal·ladors Leds: Xavier Aleixandre Caralt / Producció: Anna Castillo / Producció executiva: Marina Marcos / Distribució: Montse Farrarons / Comunicació i premsa: Ester Cánovas i Anna Castillo / Estudiant en pràctiques: Laura Villalba / Fotografies promocionals: Felipe Mena / Maquillatge i perruqueria – Fotografies promocionals: Inma Bono

 

Si vols saber-ne més...

Reportatge de l'espectacle El collar de la reina, al TN de TV3

Entrevista a Arnau Puig (actor i autor), al programa "La Galeria" de Ràdio Igualada

Divendres
15
mar
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Dissabte
16
mar
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Diumenge
17
mar
19:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat