Sí Sí Sí

D'Eleanor Bishop i Karin McCracken

Finalitzat
Del dv. 01.03.24 al dg. 03.03.24

01/02/03 MARÇ

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Divendres i dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h
Durada: 1 hora 
Preu: des de 14 €

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Compartir

Aparcament Teatre de l'Aurora

/ L’espectacle sobre el desig i el consentiment que ens hauria agradat veure quan anàvem a l’institut. La nova producció del Teatre de l’Aurora protagonitzada per la coneguda Ann Perelló.

 

Un “sí” és una resposta. Una resposta afirmativa, afectiva i efectiva. Aquesta resposta però, no deixa de ser una qüestió emmarcada dins d’una situació concreta. Una circumstància i un context que al cap d’un petit instant, per multitud de variables, pot haver canviat. Segueix sent vàlid, llavors, aquest “sí”? És realment tan definitiu i absolut?  

El David i la Marta s’agraden. L’Ann i el Max també. Potser estan en dues festes diferents, però les seves històries són idèntiques. Fins que realment deixen de ser-ho. 

Sí Sí Sí és l’espectacle que ens hauria agradat veure quan anàvem a l’institut, una assignatura pendent per a totes les generacions.  A través de dues històries protagonitzades per quatre joves, parla sense embuts sobre el desig i el consentiment des de la llibertat de cadascú. Un espectacle optimista, commovedor i amb sentit de l'humor.  

Combinant la ficció, els testimonis de joves i la interacció amb el públic, l’actriu Ann Perelló protagonitza aquesta obra de teatre dirigida per Joan Arqué i escrita per les neozelandeses Eleanor Bishop i Karin McCracken, que s’ha estrenat en diversos països arreu del món.  

Després dels èxits de Moriu-vos (2022), Encara hi ha algú al bosc (2021) i L’amic retrobat (2019), el Teatre de l’Aurora estrena una nova producció conjuntament amb el Teatre Principal de Palma de Mallorca

 

Autores: Eleanor Bishop i Karin McCracken / Traducció: Màrius Serra / Direcció: Joan Arqué / Intèrpret: Ann Perelló / Ajudantia de direcció: Carla Tovias / Música i espai sonor: Judit Farrés / Audiovisual: Cultura i Conflicte / Vestuari: Rosa Lugo / Il·luminació: Anna Boix / Assessorament dramatúrgic: Teresa Turiera-Puigbò Bergadà / Assessorament en salut sexual: Dra. Raquel Tulleuda / Cap tècnic: Jordi Domènec / Tècnic en gira: Víctor Miguel / Direcció de producció: Òscar Balcells / Producció executiva: Judit Codina / Ajudants de producció: Pol Gil i Lluís Segura / Comunicació: Núria Olivé i Laia Sabater (La Tremenda) / Fotografies: David Ruano / Vídeo: Erol Lleri / Disseny gràfic: Albert Palahí / Administració: Mònica Cardús / Distribució: Marta Riera Pi / Producció: Teatre de l’Aurora / Coproducció: Teatre Principal de Palma / Amb el suport de: Institut Català de les Empreses Culturals / Agraïments: INS Josep Brugulat (Banyoles), IES Antoni Maura (Palma de Mallorca), INS El Cairat (Esparreguera) i EMAV, Escola de Mitjans Audiovisuals (Barcelona) / Sí Sí Sí va ser un encàrrec inicial d’Auckland Live. Representat per Aurora Nova 

Divendres
01
mar
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Dissabte
02
mar
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Diumenge
03
mar
19:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat