Adéu, Jane!

De Clara Moraleda

Finalitzat
Del dv. 19.01.24 al dg. 21.01.24

19/20/21 GENER

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Divendres i dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h
Durada: 1 hora i 15 minuts
Preu: des de 14 €

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Compartir

Aparcament Teatre de l'Aurora

/ La coneguda i jove actriu Clara Moraleda fa un homenatge als pits i denuncia la pressió estètica en un premiat espectacle que reviu el cas real d’una extirpació de pit als disset anys.

 

La Mariona travessa un dels moments més importants de la seva jove vida: amb només disset anys, ha de passar per l’extirpació del seu pit malalt. 

Durant la ressonància magnètica prèvia a l’operació, entrarem dins del seu imaginari on ella, i dos estranys alter egos que intentaran consolar-la i donar-li escalf, ens explicaran com ha arribat fins al moment present, quins són els seus dubtes, les seves pors, les seves il·lusions i com visualitza l’impacte que tindrà aquest fet a la seva vida. 

Nominada als Premis Butaca 2023 com a Millor espectacle de petit format i guanyadora dels Premis Xarxa Alcover i del Millor Espectacle per a joves a la Mostra d’Igualada 2023, Adéu, Jane! és una obra basada en la història real de l’autora, Clara Moraleda,  –i inspirada en tantes d’altres–, però també un espai per reflexionar sobre els perills de la pressió estètica i la importància de l’acceptació i estima pròpies. Un homenatge a tots els nostres pits: estimar-los no ens hauria de suposar tants esforços.

 

 

La crítica n'ha dit...

"La peça empodera tots els cossos (sigui del gènere que sigui) a acceptar les diferències i viure cada dia amb la intensitat que es mereix la vida. És una obra de teatre que haurien d'anar a veure tots aquells que diuen que la joventut ha renunciat a la lluita i tots aquells joves (i no joves) que no s'agraden quan es miren el mirall."
Jordi Bordes, Recomana

"La història t’anima a reflexionar i a estimar-te més, a riure una estona i a estimar els teus pits. Ens recorda que el més important a l’hora d’estimar-nos som nosaltres mateixos, que és igual el que diguin els altres del nostre físic si a nosaltres ja ens agrada."
Júlia Bacardit, Concurs de crítica teatral de la Mostra Igualada 2023

 

Dramatúrgia: Clara Moraleda / Direcció: Clara Moraleda i Juanjo Marín / Repartiment: Clara Moraleda, Joana Roselló i Laura Dorca / Assistent de moviment: Ana Pérez / Disseny de llums: Sergio Roca / Disseny de so i enregistraments: Cesc Martínez / Producció: Binomi / Distribució: Cristina Ferrer (Tot Produccions) 

 

Si vols saber-ne més...

Reportatge de l'espectacle Adéu, Jane!, al TN de TV3

Entrevista a l'actriu Clara Moraleda, al programa "Planta Baixa" de TV3

Entrevista de Marc Giró a l'actriu Clara Moraleda, al programa "Vostè primer" de RAC1

Entrevista a l'actriu Clara Moraleda, al programa de ràdio "XL" de Catalunya Ràdio

Entrevista a l'actriu Clara Moraleda, al programa "La Galeria" de Ràdio Igualada

Divendres
19
gen
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Dissabte
20
gen
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Diumenge
21
gen
19:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Si t’agrada aquesta proposta, potser t’interessarà...
Sí Sí Sí | © David Ruano Comprar
2023-2024
Sí Sí Sí
D'Eleanor Bishop i Karin McCracken
Del dv. 01.03.24 al dg. 03.03.24

L’espectacle sobre el desig i el consentiment que ens hauria agradat veure quan anàvem a l’institut. Estrena de la nova producció del Teatre de l’Aurora protagonitzada per la coneguda actriu Ann Perelló. 

Segell local Actualitat a escena
Els quatre protagonistes de l'espectacle caminant l'un al costat de l'altre per un carrer empedrat Comprar
2023-2024
Kiss me love
Les Antonietes
Del ds. 23.03.24 al dg. 24.03.24

L’emblemàtica companyia Les Antonietes s’acomiada dels escenaris amb aquest divertit espectacle que esdevé un cant a la vida ple de música i humor. Amb el conegut actor Pep Ferrer.

Aplaudits per la crítica Noms i cares conegudes Per passar una bona estona Petits grans èxits
Imatge de l'actor Jordi Banacolocha assegut en una cadira amb la mirada perduda, i dret darrere seu, també amb la mirada perduda, l'actor Adrian Grösser Comprar
2023-2024
Pazzo
De Fèlix Herzog
Del dv. 03.05.24 al dg. 05.05.24

Jordi Banacolocha i Adrian Grösser interpreten brillantment a dos artistes de circ fracassats, en aquest emotiu espectacle aplaudit per la crítica que esdevé un cant a l’amor a la vida i a la llibertat. 

Aplaudits per la crítica Noms i cares conegudes