Estimadíssims Malvats

Teatre Nu

Finalitzat
Del dv. 12.01.24 al dg. 14.01.24

12/13/14 GENER

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Divendres i dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h
Durada: 1 hora i 10 minuts
Preu: des de 14 €

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Compartir

Aparcament Teatre de l'Aurora

/ Quan un malvat es comença a fer simpàtic? Teatre Nu se submergeix en el cançoner popular per explicar-nos els orígens del mal en un brillant espectacle de teatre musical.

 

Quan dura el dolor que ocasiona el mal? Quantes generacions carreguen la duresa de la vida d'algú que ha estat víctima d'un fet traumàtic? Quan el dolor es converteix en fascinació? Quan la fascinació es transforma en llegenda? Quan la llegenda es fa cançó i festa? I quan alegria? Quan la pena es transforma en joia? Quan el plor es fa brindis? 

Vivim envoltats d'històries i tonades que tenen un origen traumàtic i dolorós però que ara ja no cantem amb pena, perquè són melodies que tenim tan integrades que han passat a formar part del nostre dia a dia. 

En Jordi Vidal se submergeix en el cançoner popular, guiat pel so electrònic de Laia Vallès, per explicar-nos els orígens del mal, el perquè l’admirem i, en definitiva, en qui ens converteix això.  

Estimadíssims Malvats explica històries que coneixem. Amb detall. Amb cruesa. I canta i celebra i ens posa en conflicte. Posa davant del mirall el què som, el què ens fascina, el què ens construeix. Generació rere generació. Perquè, per molt mal que faci el passat, sempre el podrem enyorar amb una cançó.

 

 

La crítica n'ha dit...

"Todo resulta una gran lección musical y a la par una lección humanista para que tomemos consciencia de lo que, con la excusa de la tradicionalidad, seguimos apoyando sin darnos cuenta."
Anna Jarque, No Sólo Cine

"La proposta de Víctor Borràs és tan radical com complexa: juga, simplement amb rondalles de crònica negra que el fet de repetir-les en els focs de camp o anant en cotxe amb la família li han tret la transcendència del crim."
Jordi Bordes, Recomana

"Aconsegueixen alhora tant oferir-li un bon tribut al ja esmentat llegat cultural contingut al nostre cançoner tradicional, com fer-nos parar atenció en la gran quantitat de maldats que ensenyen el nas en ell, i convidar-nos a que, a partir d'ara, l'escoltem d'una altra manera. Una missió complerta amb escreix."
Ramon Oliver, Recomana

"No hi ha res més poderós que una bona cançó sobre fets vils i menyspreables. Tot plegat, a través de la veu de Jordi Vidal i la música electrònica de Laia Vallès."
Jaume Forés, El Núvol

 

Autoria i direcció: Víctor Borràs Gasch / Intèrprets: Jordi Vidal i Laia Vallès / Escenografia: Llorenç Corbella / Assessorament de moviment: Montse Colomé / Il·luminació: Paula Crespo / Espai sonor: Laia Vallès / Vestuari: Teatre Nu / Producció i distribució: Maria Hervàs / Ajudantia de producció: Míriam Millet / Administració: Montse Valentí / Comunicació i premsa: Míriam Salazar / Treball de públics: Mireia Arenós / Assistent tècnic: Daniel Roda 

Agraïments especials a: Giulietta Garcia, l’Ona Alquézar, l’Ona Puiggròs i la Coral Veus de Tous, per les veus.
Els sons de l’espectacle van ser enregistrats a l’abril de 2023 al mas de Cal Rosich a Sant Martí de Tous

 

Si vols saber-ne més...

Reportatge de l'espectacle Estimadíssims Malvats, al TN de TV3

Entrevista a Víctor Borràs (autor i director), al programa "La Galeria" de Ràdio Igualada

Divendres
12
gen
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Dissabte
13
gen
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Diumenge
14
gen
19:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Si t’agrada aquesta proposta, potser t’interessarà...
Comprar
2023-2024
El collar de la reina
Amb Marta Pérez i Arnau Puig
Del dv. 15.03.24 al dg. 17.03.24

Marta Pérez i Arnau Puig fan tots els personatges de l'auca en aquesta comèdia rocambolesca sobre l’estafa de la joia més impressionant de tots els temps: el collaret de Maria Antonieta. 

Noms i cares conegudes Per passar una bona estona
Els quatre protagonistes de l'espectacle caminant l'un al costat de l'altre per un carrer empedrat Comprar
2023-2024
Kiss me love
Les Antonietes
Del ds. 23.03.24 al dg. 24.03.24

L’emblemàtica companyia Les Antonietes s’acomiada dels escenaris amb aquest divertit espectacle que esdevé un cant a la vida ple de música i humor. Amb el conegut actor Pep Ferrer.

Aplaudits per la crítica Noms i cares conegudes Per passar una bona estona Petits grans èxits