Rrrrr, Història d'una eruga

La companyia del príncep Totilau

Finalitzat
Del dv. 29.12.23 al ds. 30.12.23

29/30 DESEMBRE

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Divendres i dissabte a les 17 h i a les 18:30 h
Durada: 40 minuts
Edat recomanada: de 0 a 5 anys
Preu: 10 € / 8 €

MÉS INFORMACIÓ
Pàgina web de la companyia

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Compartir

Aparcament Teatre de l'Aurora

/ Un evocador espectacle visual sobre la metamorfosi d’una papallona a càrrec d’una de les millors companyies de l’Anoia.

 

D’on surten les papallones? D’un ou petitó. I ja tenen ales de colors? No, primer són una eruga, un cuquet menut, allargat i amb potes. I l’eruga menja i menja i es construeix una caseta de seda. I al cap d’un temps, hi fa un foradet, i quan en surt, ja he crescut i s’ha convertit en una papallona... Ho voleu veure?

Rrrrr, Història d'una eruga és un espectacle de teatre gestual i dansa, amb videoprojeccions, que representa la metamorfosi d'una papallona i convida els infants a pujar a l'escenari, disfressar-se d'insectes i ballar!

Amb una trajectòria de gairebé setze anys, La companyia del príncep Totilau ha produït espectacles a partir de les obres de William Shakespeare, Carles Riba, els germans Grimm, Igor Stravinski, Claude Debussy i Frederic Mompou, entre altres. Les seves produccions de teatre i dansa combinen diferents llenguatges com els titelles, el teatre gestual, la poesia i la música en directe, i s’han pogut veure en els principals teatres festivals i fires de Catalunya, d’Espanya i també de l’estranger.

 

Intèrpret: Beatriz Macías / Dramatúrgia i direcció escènica: Marc Hervàs / Escenografia: Anna Alcubierre / Disseny d’objectes i vestuari: Martí Doy / Confecció vestuari: Gustavo Adolfo Tarí / Videoprojeccions: John Feeney / Espai sonor: Jean-Marc Savre / Fotografia: Dani Querol / Producció, distribució i comunicació: Clara Dalmau i Lorena Benesey / Una producció de: Ca l’Ubú SL / Amb la col·laboració de: Institut Català de les Empreses Culturals

 

El Cicle Km.0, espectacles familiars fets aquí

El Teatre de l’Aurora i les companyies de teatre familiar de l’Anoia us presentem la novena edició del Cicle Km.0. Torna aquesta cita anual, aprofitant les festes nadalenques, que ens permet veure a casa nostra els espectacles per a tots els públics que creen les companyies d’Igualada i la seva comarca.

A l’Anoia i rodalies comptem amb diverses companyies professionals de teatre que es dediquen principalment al públic familiar. Fa anys que creen magnífics espectacles que després porten de gira per Catalunya i arreu del món. Aquest cicle és una oportunitat per donar a conèixer la important feina que fan i també com la fan. Per això, podreu veure dos espectacles que seran un punt de trobada entre artistes i espectadors.

Amb la col·laboració de:
2princesesbarbudes (Sant Joan de Mediona)
Farrés brothers i cia (Igualada)
JAM (Copons)
Ka Teatre (Sant Martí de Tous)
La companyia del príncep Totilau (Sant Martí de Tous)
Teatre Nu (Sant Martí de Tous)
Tot Circ (Copons)

Divendres
29
des
17:00 h
 
Des de
8 €
Finalitzat
Divendres
29
des
18:30 h
 
Des de
8 €
Finalitzat
Dissabte
30
des
17:00 h
 
Des de
8 €
Finalitzat
Dissabte
30
des
18:30 h
 
Des de
8 €
Finalitzat