You Say Tomato

Sala Trono

Finalitzat
Del ds. 16.12.23 al dg. 17.12.23

16/17 DESEMBRE

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h
Durada: 1 hora i 10 minuts
Preu: des de 14 €

MÉS INFORMACIÓ
Pàgina web de la companyia

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de dissabte

Compartir

Aparcament Teatre de l'Aurora

/ Un duet musical, i també parella, s’enfronta a una crisi just abans de començar una actuació de festa major. Un divertit retrat sobre les vides petites en un dels èxits teatrals dels darrers anys.

 

En Santi, fill renegat d’una llarga nissaga d’orquestristes de comarques, i la Rosó, nena prodigi televisiva dels primers noranta, porten 10 anys vivint junts. La seva història d’amor va començar juntament amb un trepidant projecte musical que els havia de portar, un dia o altre, al capdamunt de l’escena catalana. Els anys han passat i aquest dia no ha arribat. Avui, en la festa major d’un poble, mentre esperen que les portes s’obrin i el local s’ompli de gent per recuperar part dels diners que han perdut en la seva darrera gira, no tindran més remei que preguntar-se cap a on va el seu projecte musical, cap a on va la seva història d’amor i quina de les dues coses està destruint a l’altra.

You Say Tomato, escrita per Joan Yago i dirigida per Joan Maria Segura, és una magnífica comèdia intensa i humana que ha estat aplaudida per crítica i públic, obtenint el Premi Serra d’Or 2016 al millor text teatral. Anna Moliner i Joan Negrié són la parella protagonista que interpreta brillantment, a través del diàleg còmic i la música, aquest retrat divertit i alhora descarnat de les vides petites, però ben pròpies, que patim tots. Després de set anys de gira i prop de 200 funcions, torna a l’Aurora aquest petit gran èxit.

 

 

La crítica n'ha dit...

Que un montaje teatral cumpla ocho años ya es una buena noticia. Que una pequeña producción de la Sala Trono de Tarragona todavía tenga vida es algo que tendríamos que celebrar descorchando una botella de cava. You say tomato es ligera como una canción pop, pero también triste como una balada que fue un one hit wonder del que nadie se acuerda. No se la pierdan."
Oriol Puig Taulé, El País

"La etiqueta de 'comedia dramática' que tanto se usa en el entorno del cine casa perfectamente con la obra que ha escrito Joan Yago, que ha dirigido Joan Maria Segura Bernadas y que interpretan Anna Moliner y Joan Negrié. Los tres Joan y Anna compiten por llevarse la máxima nota."
José Carlos Sorribas, El Periódico

 

Autor: Joan Yago / Direcció: Joan Maria Segura / Intèrprets: Anna Moliner i Joan Negrié / Coreografies: Joan Maria Segura / Disseny de llums: Marc Salicrú / Disseny d’espai vestuari: Albert Pascual / Direcció musical i arranjaments: Xavier Mestres / Ajudant de vestuari: Paloma Arza / Assessorament caracterització: Angels Salinas / Ajudant de producció: Oriol Grau / Premsa: Maria Bravo / Disseny gràfic i fotografies: Jordi Egea / Producció executiva: Joan Negrié / Gerència: Yolanda Rovira / Cap tècnic: Ramon Beneito / Una producció de: Sala Trono

 

Si vols saber-ne més...

Entrevista a Joan Negrié, actor de You Say Tomato, al programa "La Galeria" de Ràdio Igualada

Dissabte
16
des
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Diumenge
17
des
19:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat