You Say Tomato

Sala Trono

Comprar
14 €
Del ds. 16.12.23 al dg. 17.12.23

16/17 DESEMBRE

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h
Durada: 1 hora i 10 minuts
Preu: des de 14 €

MÉS INFORMACIÓ
Pàgina web de la companyia

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de dissabte

Compartir

Frase destacada

Un duet musical, i també parella, s’enfronta a una crisi just abans de començar una actuació de festa major. Un divertit retrat sobre les vides petites en un dels èxits teatrals dels darrers anys.

/ Un duet musical, i també parella, s’enfronta a una crisi just abans de començar una actuació de festa major. Un divertit retrat sobre les vides petites en un dels èxits teatrals dels darrers anys.

 

En Santi, fill renegat d’una llarga nissaga d’orquestristes de comarques, i la Rosó, nena prodigi televisiva dels primers noranta, porten 10 anys vivint junts. La seva història d’amor va començar juntament amb un trepidant projecte musical que els havia de portar, un dia o altre, al capdamunt de l’escena catalana. Els anys han passat i aquest dia no ha arribat. Avui, en la festa major d’un poble, mentre esperen que les portes s’obrin i el local s’ompli de gent per recuperar part dels diners que han perdut en la seva darrera gira, no tindran més remei que preguntar-se cap a on va el seu projecte musical, cap a on va la seva història d’amor i quina de les dues coses està destruint a l’altra.

You Say Tomato, escrita per Joan Yago i dirigida per Joan Maria Segura, és una magnífica comèdia intensa i humana que ha estat aplaudida per crítica i públic, obtenint el Premi Serra d’Or 2016 al millor text teatral. Anna Moliner i Joan Negrié són la parella protagonista que interpreta brillantment, a través del diàleg còmic i la música, aquest retrat divertit i alhora descarnat de les vides petites, però ben pròpies, que patim tots. Després de set anys de gira i prop de 200 funcions, torna a l’Aurora aquest petit gran èxit.

 

 

La crítica n'ha dit...

Que un montaje teatral cumpla ocho años ya es una buena noticia. Que una pequeña producción de la Sala Trono de Tarragona todavía tenga vida es algo que tendríamos que celebrar descorchando una botella de cava. You say tomato es ligera como una canción pop, pero también triste como una balada que fue un one hit wonder del que nadie se acuerda. No se la pierdan."
Oriol Puig Taulé, El País

"La etiqueta de 'comedia dramática' que tanto se usa en el entorno del cine casa perfectamente con la obra que ha escrito Joan Yago, que ha dirigido Joan Maria Segura Bernadas y que interpretan Anna Moliner y Joan Negrié. Los tres Joan y Anna compiten por llevarse la máxima nota."
José Carlos Sorribas, El Periódico

 

Autor: Joan Yago / Direcció: Joan Maria Segura / Intèrprets: Anna Moliner i Joan Negrié / Coreografies: Joan Maria Segura / Disseny de llums: Marc Salicrú / Disseny d’espai vestuari: Albert Pascual / Direcció musical i arranjaments: Xavier Mestres / Ajudant de vestuari: Paloma Arza / Assessorament caracterització: Angels Salinas / Ajudant de producció: Oriol Grau / Premsa: Maria Bravo / Disseny gràfic i fotografies: Jordi Egea / Producció executiva: Joan Negrié / Gerència: Yolanda Rovira / Cap tècnic: Ramon Beneito / Una producció de: Sala Trono

Dissabte
16
des
20:00 h
 
Des de
14 €
Diumenge
17
des
19:00 h
 
Des de
14 €
Si t’agrada aquesta proposta, potser t’interessarà...
Un noi i dues noies ballant amb els braços enlaire i amb expressió de passar-ho bé Comprar
2023-2024
CR#SH (tothom pot caure)
Mea Culpa
Del dv. 22.09.23 al dg. 24.09.23

Un espectacle fresc, humorístic i vitalista sobre la salut mental dels joves però per a joves de totes les edats, aplaudit per la crítica i el públic. Al cap i a la fi, tots podem caure.

Aplaudits per la crítica Actualitat a escena Petits grans èxits Nous creadors
Fotografia de mig cos d'un noi amb jaqueta marró i caputxa, la qual porta posada. Al costat dret i té un quadre amb la fotografia d'una noi d'esquena, vestit de negre, el qual a la vegada té un quadre a l'esquerra amb la fotografia d'una altre noi, i així successivament. Comprar
2023-2024
Una casa en la montaña
D'Albert Boronat
Del ds. 07.10.23 al dg. 08.10.23

Un crim, dos homes, una casa a la muntanya. Qui matarà a qui? Una experiència única per a només 20 espectadors que compartiran menjar, beure i una bona història al voltant d’una taula.

Noves dramatúrgies Per passar una bona estona
Imatge dels rostres dels actors Pablo Macho i Emmar Arquillué, un amb el cap al costat de l'altre i guarnits amb margarides Comprar
2023-2024
Loco Amoris
La Bella Otero
Del dv. 17.11.23 al dg. 19.11.23

Què passa quan el wifi és l’únic que ens manté connectats? Una comèdia romàntica sobre les formes infinites de l’amor en una relació de parella a distància. Amb Emma Arquillué i Pablo Macho.

Per passar una bona estona Nous creadors