UP!

Lagunarte (França)

Comprar
8 €
ds. 25.11.23

25 NOVEMBREINFORMACIÓ PRÀCTICA
Dissabte a les 11 h i a les 12:30 h
Durada: 30 minuts
Edat recomanada: de 6 mesos a 5 anys
Preu: 10 € / 8 €

MÉS INFORMACIÓ
www.elpetit.cat

AMB EL SUPORT DE

Boca a Boca

Compartir

Frase destacada

Un magnífic espectacle dirigit als més menuts de casa on a través de la veu i els objectes viatjarem per l’aventura de fer-se gran. Dins una nova edició del Festival elPetit.

/ Un magnífic espectacle on a través de la veu i els objectes viatjarem per l’aventura de fer-se gran. 

 

Volem créixer, pujar més amunt, ser més grans… però massa alt ens mareja. Només podem créixer fins a la nostra pròpia alçada. Construïm la vida a cada moment. Els elements de la nostra construcció estan a l’abast, a la vista, dins del nostre cos, dins de la nostra veu, però de vegades tot se’ns escapa.

UP!, que significa "alt" en anglès i "precaució" en basc, és la paraula clau d'un espectacle adreçat a nens i nenes de 0 a 5 anys. A través de la veu i el cos, Kristof Hiriart ens ofereix un espectacle vocal excepcional que ens farà ser una mica més alts!

 

Escriptura, posada en escena i escenografia: Kristof Hiriart / Veu, percussió, moviment: Kristof Hiriart / Mirada externa: Maryline Pruvost / So: Patrick Fischer / Il·luminació: Antoine Decembri / Escenografia: Johann Praud, Marianne Cresson / Administració, producció i distribució: Maite Garra, Annick Irungaray, Christine Garay

 

ElPetit, 19è Festival Internacional d'Arts per a la primera infància

Aquest novembre, Igualada tornarà a ser escenari del Festival Internacional elPetit, convertit en referent europeu, una oportunitat única per veure els millors espectacles per als més petits. 

El Festival internacional elPetit té per objectiu apropar les arts en viu a la primera infància i reivindicar la importància de viure experiències artístiques en els primers anys de vida. De l’11 al 26 de novembre el Festival elPetit omplirà els espais de 13 ciutats del territori amb algunes de les millors propostes internacionals i nacionals per al públic més menut. L’edició 2023 es caracteritza per ser fidel a l’essència d’elPetit amb una àmplia programació d’experiències immersives d’alta qualitat, innovadores, enfocades en els llenguatges contemporanis i que aposten pel talent emergent. Aquest any, el Festival dona la benvinguda a dues noves seus, Madrid i Mallorca i inclou l’estrena de les últimes creacions d’artistes catalans que han comptat amb el suport del Festival elPetit i del Mercat de les Flors. En total, més de 100 espais d’encontre artístic on descobrir el món que ens envolta a través del joc, els sentits i la imaginació.

Dissabte
25
nov
11:00 h
 
Des de
8 €
Dissabte
25
nov
12:30 h
 
Des de
8 €
Si t’agrada aquesta proposta, potser t’interessarà...
Infants de 2 anys vestits amb una granota blanca i una ballarina també vestida de blanc, enmig d'un escenari negre amb el terra amb una taca de color projectada Comprar
2023-2024
Little Night
Imaginart
dg. 26.11.23

Una experiència interactiva única per als més petits, una immersió a través del joc en la nit més màgica i fantàstica plena d’imatges sugerents, en el marc del Festival elPetit. 

Per gaudir en família
El capoll blanc d'una eruga sobre un fons blanc Comprar
2023-2024
Rrrrr, Història d'una eruga
La companyia del príncep Totilau
Del dv. 29.12.23 al ds. 30.12.23 | 18:00 h

Un evocador espectacle visual sobre la metamorfosi d’una papallona a càrrec d’una de les millors companyies de l’Anoia. Dins el Cicle Km.0, espectacles familiars fets aquí.

Segell local Per gaudir en família
L'actor Pep Farrés, de costat mirant a la dreta, sostenintel cap d'un titella, davant d'un piano de cua amb el pianista Guillem Martí Comprar
2023-2024
La història de Babar
Pep Farrés i Guillem Martí
Del ds. 06.01.24 al dg. 07.01.24

Una rotllana de 50 espectadors amb el piano i l’escena al mig. Un clàssic de la literatura infantil que connectarà amb petits i grans, dins el Cicle Km.0 d'espectacles familiars fets aquí.

Segell local Per gaudir en família