Loco Amoris

La Bella Otero

Comprar
14 €
Del dv. 17.11.23 al dg. 19.11.23

17/18/19 NOVEMBRE

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Divendres i dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h
Durada: 1 hora 
Preu: des de 14 €

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Compartir

Frase destacada

Què passa quan el wifi és l’únic que ens manté connectats? Una comèdia romàntica sobre les formes infinites de l’amor en una relació de parella a distància. Amb Emma Arquillué i Pablo Macho.

/ Què passa quan el wifi és l’únic que ens manté connectats? Una comèdia romàntica sobre les formes infinites de l’amor en una relació de parella a distància.

 

Una parella. Tu i Jo. Jo me'n vaig a estudiar a París. Tu et quedes a Barcelona. Decidim seguir amb la relació malgrat la distància. Però, com continuar sent Nosaltres, si Tu i Jo no estem junts? 

Sota la direcció de Pau Roca, Pablo Macho Otero i Emma Arquillué pugen a l’escenari per compartir les vivències que van viure, patir i compartir durant dos anys separats. Loco Amoris (el lloc de l’amor, en llatí) és un espectacle que busca l’humor en l’amor, l’absurd dels malentesos i la bellesa de les situacions doloroses. Què és el que passa en una relació de parella quan el wifi és l’única eina per mantenir-nos connectats?  

Un espectacle ple d'humor i emoció sobre l'amor en el segle XXI, estrenat al festival Temporada Alta 2022 i que ja ha passat per Barcelona, Madrid i Buenos Aires. 

 

 

La crítica n'ha dit...

És un d’aquests espectacles que interpel·la desacomplexadament un segment d’espectadors poc procliu, parlant-los de tu a tu de temes vells amb una mirada renovada i actual. I només per això ja mereix un afecte especial."
Marc Sabaté, Recomana.cat

"L’Emma i el Pablo ens regalen dues interpretacions extraordinàries. Des del primer minut ens sentim identificats amb tot allò que pensen i diuen. Fins i tot amb allò que no diuen. Es despullen dalt de l’escenari i el seu diàleg és ple de preguntes, com dards, cap a l’espectador."
Jordi Guillem, Diari de Terrassa

 

Autoria: Pablo Macho Otero / Direcció: Pau Roca / Interpretació: Emma Arquillué i Pablo Macho Otero / Espai escènic: Yaiza Ares / Il·luminació i espai sonor: Uriel Ireland / Moviment: Alba Sàez / Ajudant de direcció: Clara Mata de la Barata / Producció: Mola Produccions

Divendres
17
nov
20:00 h
 
Des de
14 €
Dissabte
18
nov
20:00 h
 
Des de
14 €
Diumenge
19
nov
19:00 h
 
Des de
14 €
Si t’agrada aquesta proposta, potser t’interessarà...
Un noi i dues noies ballant amb els braços enlaire i amb expressió de passar-ho bé Comprar
2023-2024
CR#SH (tothom pot caure)
Mea Culpa
Del dv. 22.09.23 al dg. 24.09.23

Un espectacle fresc, humorístic i vitalista sobre la salut mental dels joves però per a joves de totes les edats, aplaudit per la crítica i el públic. Al cap i a la fi, tots podem caure.

Aplaudits per la crítica Actualitat a escena Petits grans èxits Nous creadors
Un grup de vuit noies joves, vestides de negre, assegudes juntes i abraçades, amb forma de piràmide, recordant un iceberg. Comprar
2023-2024
Iceberg
Cia. Les Heyvan
Del dv. 20.10.23 al dg. 22.10.23

Deu joves artistes pugen a l’escenari per denunciar els conflictes que afecten a la salut mental de la joventut. Espectacle guanyador de la primera convocatòria ‘Estrena’t al territori’.

Segell local Actualitat a escena Nous creadors
El rostre de l'actriu Clara Mingueza, protagonista de l'espectacle, mirant fixament a càmera portant una perruca de mitja melena blanca i un jersei fúcsia Comprar
2023-2024
Scratch
AKA Teatre
Del dv. 01.12.23 al dg. 03.12.23

Els creadors d’A.K.A. tornen amb un sorprenent espectacle que ja ha recollit l’aplaudiment del públic arreu. Les vivències d’una DJ que viu entre les lleis de la nit i els desitjos més íntims.

Noves dramatúrgies Actualitat a escena
Un home i una dona asseguts damunt un pneumàtic al mig d'una carretera, amb actitud d'esperar, i al seu darrere un cotxe aixecat amb un gat al qual se li ha canviar una roda punxada Comprar
2023-2024
You Say Tomato
Sala Trono
Del ds. 16.12.23 al dg. 17.12.23

Un duet musical, i també parella, s’enfronta a una crisi just abans de començar una actuació de festa major. Un divertit retrat sobre les vides petites en un dels èxits teatrals dels darrers anys.

Aplaudits per la crítica Premiats Per passar una bona estona Petits grans èxits