Solitud a Stromboli

Fina Rius / Imma Colomer

Comprar
14 €
divendres, 3 de novembre | 20:00 h

03 NOVEMBRE

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Divendres a les 20 h
Durada: 1 hora i 5 minuts
Preu: des de 14 €

ACTIVITATS PARAL·LELES
Projecció de la pel·lícula Stromboli de Roberto Rossellini, dijous 2 de novembre a la sala de socis de l'Ateneu Igualadí. Entrada gratuïta
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

AMB LA COL·LABORACIÓ DE

Òmnium Anoia

Compartir

Frase destacada

L'actriu Fina Rius, sota la direcció de la coneguda Imma Colomer, encarna a una conferenciant que despulla la seva ànima davant el públic en una apassionant lliçó magistral que no deixa indiferent.

/ Una conferenciant que despulla la seva ànima. Una apassionant lliçó magistral que no deixa indiferent.

 

La Dra. Nela Simari, una distingida experta en el camp de la literatura comparada, ofereix una peculiar «conferència inaugural» entorn de la influència de Víctor Català sobre l'aclamat director italià Roberto Rossellini. La seva lliçó magistral no només ens endinsa en els universos paral·lels de Solitud i Stromboli, sinó que, a més, aborda el concepte d'autoria, i sobretot, qui surt a la llum i qui roman a l'ombra.

A través del text de Núria Casado Gual i sota la direcció de la coneguda Imma Colomer, l’actriu Fina Rius encarna brillantment a una conferenciant que despullarà la seva ànima davant el públic per donar veu a les dones invisibilitzades en el món de l’art.

 

 

La crítica n'ha dit...

Un espectacle petit i eixerit, que hauria de girar per teatres, auditoris i biblioteques de tot el territori. I, especialment, creiem que s’hauria de veure a totes les universitats."
Oriol Puig Taulé, Núvol

"La idea de convertir una obra de teatro en una conferencia académica, sin perder nada de su contenido científico, adquiere un impacto emocional tan potente como las obras que son analizadas ‘Solitud’ y ‘Stromboli’."
Raffaele Pinto, professor de Filologia Italiana de la Universitat de Barcelona

 

Dramatúrgia: Núria Casado Gual / Intèrprets: Fina Rius / Direcció: Imma Colomer / Ajudant de direcció: Tono Saló / Il·luminació: Òscar Sánchez / Espai escènic: Imma Colomer / Fotografia: Òscar Sánchez / Disseny audiovisual: Òscar Sánchez / Producció: Nurosfera (una producció pel TNC) / Agraïments: Anna Maria Saludes, Helena Alvarado, Carme Tàrrega, Rosalia Sánchez, Valentí Gómez 

Divendres
03
nov
20:00 h
 
Des de
14 €
Si t’agrada aquesta proposta, potser t’interessarà...
Un noi i dues noies ballant amb els braços enlaire i amb expressió de passar-ho bé Comprar
2023-2024
CR#SH (tothom pot caure)
Mea Culpa
Del dv. 22.09.23 al dg. 24.09.23

Un espectacle fresc, humorístic i vitalista sobre la salut mental dels joves però per a joves de totes les edats, aplaudit per la crítica i el públic. Al cap i a la fi, tots podem caure.

Aplaudits per la crítica Actualitat a escena Petits grans èxits Nous creadors
Fotografia de mig cos d'un noi amb jaqueta marró i caputxa, la qual porta posada. Al costat dret i té un quadre amb la fotografia d'una noi d'esquena, vestit de negre, el qual a la vegada té un quadre a l'esquerra amb la fotografia d'una altre noi, i així successivament. Comprar
2023-2024
Una casa en la montaña
D'Albert Boronat
Del ds. 07.10.23 al dg. 08.10.23

Un crim, dos homes, una casa a la muntanya. Qui matarà a qui? Una experiència única per a només 20 espectadors que compartiran menjar, beure i una bona història al voltant d’una taula.

Noves dramatúrgies Per passar una bona estona
Imatge dels rostres dels actors Pablo Macho i Emmar Arquillué, un amb el cap al costat de l'altre i guarnits amb margarides Comprar
2023-2024
Loco Amoris
La Bella Otero
Del dv. 17.11.23 al dg. 19.11.23

Què passa quan el wifi és l’únic que ens manté connectats? Una comèdia romàntica sobre les formes infinites de l’amor en una relació de parella a distància. Amb Emma Arquillué i Pablo Macho.

Per passar una bona estona Nous creadors
Un home i una dona asseguts damunt un pneumàtic al mig d'una carretera, amb actitud d'esperar, i al seu darrere un cotxe aixecat amb un gat al qual se li ha canviar una roda punxada Comprar
2023-2024
You Say Tomato
Sala Trono
Del ds. 16.12.23 al dg. 17.12.23

Un duet musical, i també parella, s’enfronta a una crisi just abans de començar una actuació de festa major. Un divertit retrat sobre les vides petites en un dels èxits teatrals dels darrers anys.

Aplaudits per la crítica Premiats Per passar una bona estona Petits grans èxits