Solitud a Stromboli

Fina Rius / Imma Colomer

Finalitzat
divendres, 3 de novembre | 20:00 h

03 NOVEMBRE

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Divendres a les 20 h
Durada: 1 hora i 5 minuts
Preu: des de 14 €

ACTIVITATS PARAL·LELES
Projecció de la pel·lícula Stromboli de Roberto Rossellini, dijous 2 de novembre a la sala de socis de l'Ateneu Igualadí. Entrada gratuïta
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

AMB LA COL·LABORACIÓ DE

Òmnium Anoia

Compartir

Aparcament Teatre de l'Aurora

/ Una conferenciant que despulla la seva ànima. Una apassionant lliçó magistral que no deixa indiferent.

 

La Dra. Nela Simari, una distingida experta en el camp de la literatura comparada, ofereix una peculiar «conferència inaugural» entorn de la influència de Víctor Català sobre l'aclamat director italià Roberto Rossellini. La seva lliçó magistral no només ens endinsa en els universos paral·lels de Solitud i Stromboli, sinó que, a més, aborda el concepte d'autoria, i sobretot, qui surt a la llum i qui roman a l'ombra.

A través del text de Núria Casado Gual i sota la direcció de la coneguda Imma Colomer, l’actriu Fina Rius encarna brillantment a una conferenciant que despullarà la seva ànima davant el públic per donar veu a les dones invisibilitzades en el món de l’art.

 

 

La crítica n'ha dit...

Un espectacle petit i eixerit, que hauria de girar per teatres, auditoris i biblioteques de tot el territori. I, especialment, creiem que s’hauria de veure a totes les universitats."
Oriol Puig Taulé, Núvol

"La idea de convertir una obra de teatro en una conferencia académica, sin perder nada de su contenido científico, adquiere un impacto emocional tan potente como las obras que son analizadas ‘Solitud’ y ‘Stromboli’."
Raffaele Pinto, professor de Filologia Italiana de la Universitat de Barcelona

 

Dramatúrgia: Núria Casado Gual / Intèrprets: Fina Rius / Direcció: Imma Colomer / Ajudant de direcció: Tono Saló / Il·luminació: Òscar Sánchez / Espai escènic: Imma Colomer / Fotografia: Òscar Sánchez / Disseny audiovisual: Òscar Sánchez / Producció: Nurosfera (una producció pel TNC) / Agraïments: Anna Maria Saludes, Helena Alvarado, Carme Tàrrega, Rosalia Sánchez, Valentí Gómez 

 

Si vols saber-ne més...

Entrevista a l'actriu i directora Imma Colomer, al programa "La Galeria" de Ràdio Igualada

'De què parla Solitud a Stromboli?', entrevista a la dramaturga Núria Casado Gual

Reportatge sobre Solitud a Stromboli, Telenotícies de TV3

Divendres
03
nov
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat