Una casa en la montaña

D'Albert Boronat

Comprar
14 €
Del ds. 07.10.23 al dg. 08.10.23

07/08 OCTUBRE

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Dissabte i diumenge a les 18 h i a les 20 h
Durada: 1 hora i 15 minuts
Espai: Sala Les Golfes
Preu: des de 14 €
Espectacle en castellà

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de dissabte a les 20 h

Compartir

Frase destacada

Un crim, dos homes, una casa a la muntanya. Qui matarà a qui? Una experiència única per a només 20 espectadors que compartiran menjar, beure i una bona història al voltant d’una taula.

/ Un crim, dos homes, una casa a la muntanya. Qui matarà a qui? Una experiència única per a només 20 espectadors que compartiran menjar, beure i una bona història al voltant d’una taula. 

 

Dos homes es troben a una casa solitària en mig de la muntanya. Un d’ells ha de posar fi a la vida de l’altre. Qui serà l’assassí i qui la víctima? Les possibilitats són infinites, cada decisió obre una porta que ens condueix a un món diferent.

A Una casa en la montaña compartireu menjar i beure amb els intèrprets al voltant d’una taula, però també l’aventura de construir una història conjuntament. Així l’espectacle es converteix en un joc, una proposta lúdica que convoca el riure, les emocions, el suspens… Un drama explicat amb grans dosis de poesia, un crim i uns conceptes que són gairebé de ciència-ficció.

Albert Boronat, Javier Beltrán i Sergi Torrecilla presenten aquesta experiència única i per a només 20 espectadors després d’estrenar-se al festival Grec 2023 amb una gran acollida del públic.

 

 

Autor i director: Albert Boronat / Intèrprets: Javier Beltrán, Sergi Torrecilla i Albert Boronat

Dissabte
07
oct
18:00 h
 
Des de
14 €
Dissabte
07
oct
20:00 h
 
Des de
14 €
Diumenge
08
oct
18:00 h
 
Des de
14 €
Diumenge
08
oct
20:00 h
 
Des de
14 €
Si t’agrada aquesta proposta, potser t’interessarà...
L'actriu Fina Rius amb el cap lleugerament inclinat cap a l'esquerra mentres es treu unes ulleres Comprar
2023-2024
Solitud a Stromboli
Fina Rius / Imma Colomer
dv. 03.11.23 | 20:00 h

L'actriu Fina Rius, sota la direcció de la coneguda Imma Colomer, encarna a una conferenciant que despulla la seva ànima davant el públic en una apassionant lliçó magistral que no deixa indiferent.

Aplaudits per la crítica Noms i cares conegudes Clàssics avui
El rostre de l'actriu Clara Mingueza, protagonista de l'espectacle, mirant fixament a càmera portant una perruca de mitja melena blanca i un jersei fúcsia Comprar
2023-2024
Scratch
AKA Teatre
Del dv. 01.12.23 al dg. 03.12.23

Els creadors d’A.K.A. tornen amb un sorprenent espectacle que ja ha recollit l’aplaudiment del públic arreu. Les vivències d’una DJ que viu entre les lleis de la nit i els desitjos més íntims.

Noves dramatúrgies Actualitat a escena
Un home i una dona asseguts damunt un pneumàtic al mig d'una carretera, amb actitud d'esperar, i al seu darrere un cotxe aixecat amb un gat al qual se li ha canviar una roda punxada Comprar
2023-2024
You Say Tomato
Sala Trono
Del ds. 16.12.23 al dg. 17.12.23

Un duet musical, i també parella, s’enfronta a una crisi just abans de començar una actuació de festa major. Un divertit retrat sobre les vides petites en un dels èxits teatrals dels darrers anys.

Aplaudits per la crítica Premiats Per passar una bona estona Petits grans èxits