CR#SH (tothom pot caure)

Mea Culpa

Finalitzat
Del dv. 22.09.23 al dg. 24.09.23

22/23/24 SETEMBRE

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Divendres i dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h
Durada: 1 hora i 10 minuts
Preu: des de 14 €

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Compartir

Aparcament Teatre de l'Aurora

/ Un espectacle fresc, humorístic i vitalista sobre la salut mental dels joves, aplaudit per la crítica i el públic. Al cap i a la fi, tots podem caure.

 

La Carla, el Gerard i l'Alba recorden la seva adolescència buscant el moment on alguna cosa es va tòrcer i no van saber detectar-ho. La Carla, aspirant a tenista d'elit, lluita constantment per ser la millor en tots els àmbits de la seva vida. El Gerard es bolca passionalment en una relació virtual a través d'una aplicació de cites i l'Alba intenta ferventment trobar el seu lloc al món.

Tres històries que no deixen ningú indiferent. Tres històries que aconsegueixen ressonar massa, que poden semblar a priori llunyanes, però que al mateix temps es fan estranyament properes. Tres històries de tres persones que, com tothom, van haver d'aprendre que cuidar-se i escoltar-se és la millor eina que tenim per caminar.

Amb un to fresc, amb tocs d’humor i amb molta vitalitat, CR#SH (tothom pot caure) és un espectacle sobre la salut mental dels joves però per a joves de totes les edats. Ha rebut l’aplaudiment del públic i la crítica al seu pas, entre d’altres, per la Mostra Igualada 2021 i per Barcelona. La companyia Mea Culpa torna a l’Aurora després de presentar-hi èxits com El darrer dia del Cafè de la Granota o La plaça del diamant.

 

 

La crítica n'ha dit...

"Mea Culpa ha aconseguit retratar la volatilitat de l'adolescència plantant el trípode de la càmera en el mateix terreny inestable per on ells trepitgen."
Jordi Bordes, Recomana.cat

"CR#SH parla de sentiments universals tan complexos com les relacions humanes, en totes les seves accepcions. I, per descomptat, de les cures i l’autoestima. I de l’educació que s’ha rebut (o no) per a manejar-les com cal."
Oriol Osan, Núvol

"Mea Culpa ha fet un espectacle sense etiquetes discriminatòries i per a tots els públics perquè les pressions adolescents són també, en molts casos, les mateixes pressions que assetgen els adults."
Andreu Sotorra, Recomana

 

Direcció i autoria: Miquel Mas Fiol / Suport dramatúrgic: Àngels Largo i Xisco Segura / Intèrprets: Alba Flor, Gerard Franch i Carla Vilaró / Assistent de moviment: Maria Salarich / Escenografia i vestuari: Quim Algora / Audiovisuals: Marc Algora / Productors: Àngels Largo i Xisco Segura / Assistents de producció: Maria Mas i Marta Domingo

 

Si vols saber-ne més...

Entrevista a Miquel Mas, director i autor de l'espectacle, a Ràdio Igualada:

 

Divendres
22
set
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Dissabte
23
set
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Diumenge
24
set
19:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat