Traç. Espai habitable en construcció

Amb Montse Pelfort Valentí

Comprar
18 €
Del dv. 05.05.23 al dg. 07.05.23

05/06/07 MAIG

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Divendres i dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h
Durada: 1 hora
Preu general: 18 €

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Compartir

/ L’anoienca Montse Pelfort presenta el seu nou espectacle en solitari on explora els conceptes d'espai, lloc i límit des de diferents perspectives.

 

Ara mateix, l'espai on som podria ser tot el que vulguem imaginar: un teatre, un pàrquing, un estadi de futbol, un país, la selva, un somni o un bloc de gel. Seran les paraules que atribuïm a l'espai i la possibilitat de marcar-lo i dividir-lo les que crearan les normes del joc.

El personatge principal arriba per descobrir l’espai, jugar amb ell, repartir-lo, posar-li un nom, un preu, donar-li un ús, dipositar-hi unes expectatives, habitar-lo, utilitzar-lo, transformar-lo... Serà capaç de crear-se un lloc propi en aquest espai? I tu, com et fas un lloc?

Després de projectes com Kàtia o Sota Sola i ubicada en el teatre familiar, l'actriu anoienca Montse Pelfort emprèn ara aquest projecte en format solo. A Traç Pelfort estableix un joc amb la incertesa i l'empatia de l'espectador per explorar els límits dels diferents llocs que habitem.

 

Autoria: Montse Pelfort / Mentoria de direcció: Clara Manyós / Dramatúrgia: Clara Manyós i Montse Pelfort / Intèrpret: Montse Pelfort / Composició musical: Marina Tomàs / Moviment: Nora Baylach / Fotos: Nora Baylach

Divendres
05
mai
20:00 h
 
Des de
18 €
Dissabte
06
mai
20:00 h
 
Des de
18 €
Diumenge
07
mai
19:00 h
 
Des de
18 €