Hamlet.01

De Sergi Belbel - Amb Enric Cambray

Comprar
18 €
Del dv. 17.03.23 al dg. 19.03.23

17/18/19 MARÇ

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Divendres i dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h
Durada: 2 hores
Preu general: 18 €

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Compartir

/ Sergi Belbel dirigeix el primer acte de Hamlet convertit en una sessió de stand-up comedy amb Enric Cambray com a brillant intèrpret.

 

És possible entretenir i fer riure el públic amb el Hamlet de Shakespeare? I tant! Aquesta és la fita de Sergi Belbel, que ha reconvertit el primer acte de la tragèdia en una veritable stand-up comedy. O caldria dir stand-up tragedy? El monologuista que narra de cara al públic tots els successos és Enric Cambray. Però no penseu que només us explicaran com comença Hamlet. Aquest Hamlet.01 també és un divertit joc on l’actor fa tots els personatges de l’auca shakespeariana; surt de la ficció per comentar i disseccionar el text amb humor, però també amb ganes d’arribar fins al fons de la qüestió. Així mateix, convida els espectadors a acompanyar-lo entre les bambolines de l’ofici de l’actor.

 

La crítica n'ha dit...

"El text de Belbel fa comèdia des d’una admiració palpable a l’obra de Shakespeare, i des d’un amor absolut al teatre, portant l’espectador a un recorregut tant intratextual, com avançant-se en el temps intertextualment per trobar a Hitchcock o retrocedint fins la Grècia clàssica d’Orestes."
Erola Puigsech, EspectáculosBCN

"El Hamlet extratextual de Cambray és capaç d’explotar tot el potencial còmic del personatge sense fer davallar l’energia en cap moment. El resultat és fenomenal."
Erola Puigsech, EspectáculosBCN

 

Text i direcció: Sergi Belbel / Interpretació: Enric Cambray / Fotografia: David Ruano / Producció executiva i distribució: Roser Soler / Agraïments: Kiko Planas, Roc Esquius, Jordi Bonet, Teatre Auditori Cardedeu, Sala Beckett

 

Divendres
17
mar
20:00 h
 
Des de
18 €
Dissabte
18
mar
20:00 h
 
Des de
18 €
Diumenge
19
mar
19:00 h
 
Des de
18 €

Si t’agrada aquesta proposta, potser t’interessarà...

La casa sin Bernarda
Federico García Lorca - Paula Errando
Del dv. 24.03.23 al dg. 26.03.23
Teatre
L'amic retrobat
De Fred Uhlman
Del dv. 14.04.23 al dg. 16.04.23
Teatre