Solar

Mos Maiorum

Finalitzat
2022-2023
Del dv. 02.12.22 al dg. 04.12.22

02/03/04 DESEMBRE

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Divendres i dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h
Durada: 1 hora i 10 minuts
Preu: 16 € / 13 €

MÉS INFORMACIÓ
www.mosmaiorum.info

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Compartir

Aparcament Teatre de l'Aurora

/ El negoci de la instal·lació de plaques fotovoltaiques en camps de cultiu de zones rurals deprimides que provoca la pèrdua d’identitat del món rural i de la sobirania alimentària.

 

A Sant Martí de Tous, un petit poble de 1000 habitants, hi ha un projecte per construir 168 ha de plaques fotovoltaiques en sòl agrari. Centrals elèctriques de magnituds enormes canviaran per sempre la vida al poble. Miralls negres cablejats substitueixen espigues de blat.

Què cantaran els treballadors del camp, quan el camp sigui una central elèctrica? El col·lectiu teatral Mos Maiorum proposa un ritual catàrtic on multitud de testimonis reals parlen de la problemàtica generada per la desregularització de la transició energètica, una àgora pública on escoltar veus diverses, cants atàvics i impactes electromagnètics. Els caragols mecànics somien en tempestes elèctriques?

Mos Maiorum és un col·lectiu teatral de Barcelona fundat el 2015. Està especialitzat en teatre documental i polític i aposta per col·locar l’espectador dins de la situació escènica utilitzant formats immersius. D’aquesta manera converteix l’escenari en una àgora pública des d’on reflexionar col·lectivament sobre temàtiques que generen conflicte social. Utilitzar l’escena per a fer catarsi col·lectiva transformadora.

Avís per a persones fotosensibles: Aquest espectacle utilitza llums estroboscòpiques, làser i efecte de fum.

 

Creació col·lectiva de Mos Maiorum / Direcció artística: Ireneu Tranis / Direcció escènica i disseny d'espai: Clàudia Vilà / Dramatúrgia: Ireneu Tranis i Alba Valldaura / Performers: Alba Valldaura, Martina Tresserra i Ireneu Tranis / Espai sonor i música electrònica: Guillem Llotje / Vestuari: Adriana Parra / Làser: Marcello Nardone - INZIST /Direcció tècnica i il·luminació: Dani Miracle /Assessor litúrgic: Marquet Sempere-Moya / Assistent d’escenografia: Lydia Cornillet /Constructor d’atrezzo: Xavier Arbonès /Dramaturga col·laboradora: Estel Solé / Producció: Muntsa Roca i Anastàtica Cultural / Coproducció: Fira Mediterrània i Festival de Llegendes / Amb el suport de: Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, CCCB, Factoria Sí i Ajuntament de Montgat / Agraïments a tots els testimonis entrevistats, Arnau Obiols, Fabra i Coats i Antic Teatre

 

Twitter

Divendres
02
des
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Dissabte
03
des
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Diumenge
04
des
19:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat