M'hauríeu de pagar

De Jordi Prat i Coll

Finalitzat
2022-2023
Del dv. 16.12.22 al dg. 18.12.22

16/17/18 DESEMBRE

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Divendres i dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h
Durada: 1 hora i 30 minuts
Preu: 16 € / 13 €

MÉS INFORMACIÓ
www.atrium.cat

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Compartir

Aparcament Teatre de l'Aurora

/ Tres monòlegs sobre la soledat d’un dels creadors catalans més connectats amb la modernitat teatral europea. Premi de la Crítica 2022 al millor text, millor espectacle de petit format i millor actriu.

 

M’hauríeu de pagar, l’últim espectacle de Jordi Prat i Coll, és una obra sobre la condició humana. Tres personatges que ens parlen sobre la soledat i tenen una revelació. Es trenquen davant del públic mentre parlen d’art, infantesa, records, sexe, desplaçaments, educació familiar, individualismes, fe…, de tot allò que no entenem, de veritats i de fragilitats.

Ella és guia d’art. Davant d’un grup de visita a un museu, començarà a bro- llar paraules. I tindrà una revelació.

Ell és un jove que s’ofereix per satisfer fantasies i que ens voldrà parlar de la seva vida perquè el coneguem millor. I tindrà una revelació.

El fill és un músic que ens ha reunit perquè, tot i les seves condicions mèdi- ques, ens vol tocar una peça al piano. I és que ha tingut una revelació.

Àurea Màrquez, Carles Roig i Pep Munné, ens ofereixen unes interpretacions literalment nues, sense artificis, directes, plenes de matisos, cruesa i honestedat. Unes interpretacions d’elevada exigència que precisen de la seva generositat més absoluta per arribar-nos a l’ànima. Un espectacle reconegut amb tres Premis de la Crítica 2022 al millor text, millor espectacle de petit format i millor actriu.

 

La crítica n'ha dit...

"Resulta magnètica la radicalitat de la seva quietud nua, buidada, del tot renuent a les mentides i a qualsevol idea de vanitat. L’actor capta l’atenció i produeix emoció des d’un estatisme extrem i des del reclam de la intimitat exposada."

Anna Prieto, Núvol

 

Autoria i direcció: Jordi Prat i Coll / Intèrprets: Àurea Márquez, Pep Munné, Carles Roig / Espai escènic i vestuari: Atrium Produccions / Il·luminació: Mattia Russo / Fotografia: Noelia Sardà / Producció: Atrium Produccions amb la col·laboració de Temporada Alta 2020 / Distribució: Escenapart

 

Twitter

Divendres
16
des
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Dissabte
17
des
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Diumenge
18
des
19:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat