Les bones intencions

Amb Míriam Iscla i Joan Negrié

Finalitzat
2022-2023
Del dv. 11.11.22 al dg. 13.11.22

11/12/13 NOVEMBRE

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Divendres i dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h
Durada: 1 hora i 10 minuts
Preu: 16 € / 13 €

MÉS INFORMACIÓ
Pàgina web de la companyia

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Compartir

Aparcament Teatre de l'Aurora

/ Míriam Iscla i Joan Negrié protagonitzen una comèdia fresca i divertida. Perquè el riure, com les bones intencions, si les compartim ens fan la vida més fàcil.

 

A la Paula i en Pere les coses mai no els han sortit com esperaven.

Una nit d’al·lucinacions decideixen muntar una empresa. Una empresa de festes temàtiques, personalitzades. I avui és la gran nit, perquè tenen un client molt important, que els pot obrir moltes portes.

Tot preparat per la celebració, mentre assagen els darrers detalls amb els figurants de la festa, en Pere rep un missatge que ho canviarà tot.

A vegades el camí per a fer les coses bé, el camí de les bones intencions, es fa llarg o no arriba mai.

Una divertida comèdia de la Sala Trono escrita per Marc Artigau, dirigida per Joan Maria Segura, i interpretada per dos actors amb una llarga trajectòria teatral i televisiva, Míriam Iscla i Joan Negrié, on el públic també hi tindrà un paper important. Perquè el riure, com les bones intencions, si les compartim ens fan la vida més fàcil.

 

La crítica n'ha dit...

"Un parell d'intèrprets sense complexos ni déus al cos a qui no espanten els reptes ni fer salts al buit venint des d'obres clàssiques com vénen"
Andreu Sotorra, Recomana.cat

"Míriam Iscla domina i excel·leix en una comèdia d’aquelles que li escauen d’allò més a qualsevol festa major de Catalunya."
Santi Fondevila, diari ARA

"Tant la Míriam con en Joan fan un gran treball. La comèdia brota gràcies a la seva energia, la seva actitut i les ganes de que el públic estigui allà, amb ells."
Elia Tabuenca, Espectáculos BCN

"Una petita meravella, fresca i divertida que arranca el riure dels més escèptics. És definitivament una de les joies de la temporada."
Carlos Alarcón, Novaveu

 

Autoria: Marc Artigau / Direcció: Joan Maria Segura / Repartiment: Míriam Iscla i Joan Negrié / Producció executiva: Joan Negrié / Producció: Eloi Isern / Producció en gira: Manel Torres / Disseny de vestuari: Marc Udina / Disseny de llums: Sylvia Kuchinow / Disseny d’espai: Raquel Ibort / Premsa i comunicació: Anna Fernández / Fotografia i disseny gràfic: Albert Rué / Distribució: Roser Soler / Una producció de la Sala Trono de Tarragona

 

Twitter

Divendres
11
nov
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Dissabte
12
nov
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Diumenge
13
nov
19:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat