Murmut

De Jordi Palet i Toni Ubach

Comprar
16 €
Del 28.10.22 al 30.10.22

28/29/30 OCTUBRE

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Divendres i dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h
Durada: 1 hora
Preu: 16 € / 13 €

MÉS INFORMACIÓ
www.farresbrothers.com

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Compartir

Descarrega't la Programació Octubre/Desembre 2022

 

/ Una atractiva proposta de Jordi Palet i Toni Ubach que combina text, objectes i música en viu, sobre la necessitat de protecció en un mar d’inseguretats.

 

“El món ens regala pors i, a canvi, ens ven seguretats a l’engròs: flotadors, cascos, botiquins, crema solar, cinturons de seguretat, guants, arnesos, alarmes (no anem bé si una alarma ens ha de fer sentir segurs), verges de Lourdes, aigües del Carme. Moltes d’aquestes coses fan més nosa que servei. Moltes només fan que omplir tupervares fins a fer una paret. Ens hi podríem amagar. Per si de cas.”

Murmut barreja a l’escenari els universos creatius de Jordi Palet i Toni Ubach, l'objectual i el musical, per parlar-nos de la necessitat de sentir-nos segurs, contraposada amb la constant sensació d'inseguretat. Ho fan a través dels objectes i el so com a mitjà d'expressió teatral, fent ús de la paraula com un material més, i amb la complicitat d’un creador que sempre ha seduït a la companyia, Xavier Bobés.

Jordi Palet, director i dramaturg de Farrés Brothers i cia., fa d’actor en aquest espectacle. Toni Ubach, il·luminador, hi fa la música. Dos intrusos amb ganes de compartir escenari… des de dins.

 

La crítica n'ha dit...

"Amb Murmut repassen tot allò que anem acumulant sense massa sentit, i construeixen una peça que es nodreix bàsicament d’aquell pessigolleig de panxa quan tornes a mirar coses velles o et disposes a fer neteja d’un calaix antic."

"El mur de Murmut se situa en un context entre l’emoció profunda i la ironia absurda, perquè al cap i a la fi només hi ha un pas entre una i l’altra."

"Una voluntat de no voler dir res ensenyant-ho tot recobreix aquest Murmut entre innocent, bonic i desconcertant."

Judit Martínez, Crit Cultural

 

Creació i text: Jordi Palet / Interpretació: Jordi Palet i Toni Ubach / Direcció: palet&ubach, intrusos i amb la complicitat de Xavier Bobés / Escenografía i disseny de titelles: Xavier Erra / Música: Toni Ubach / Vestuari: Nídia Tusal / Il·luminació: Sylvia Kuchinov / Producció: Farrés Brothers i cia / Còmplices des de l’altra banda... In Memoriam: Mercè Gost (La Cònica), Tays Sampablo, Miquel Gallardo i Toni Puig / Fotografia: Juanjo Marin / Músic d'enregistrament: Toni Ubach

 

Twitter

Divendres
28
oct
20:00 h
 
Des de
16 €
Dissabte
29
oct
20:00 h
 
Des de
16 €
Diumenge
30
oct
19:00 h
 
Des de
16 €

Si t’agrada aquesta proposta, potser t’interessarà...

Spoiler Alert
Actual
Spoiler Alert: No som unes youtubers qualsevols
La Lola Boreal (País Valencià)
Del 21.10.22 al 23.10.22
Teatre
Les bones intencions | © Albert Rué
Actual
Les bones intencions
Amb Míriam Iscla i Joan Negrié
Del 11.11.22 al 13.11.22
Comèdia
M'hauríeu de pagar
Actual
M'hauríeu de pagar
De Jordi Prat i Coll
Del 16.12.22 al 18.12.22
Teatre