Beuré de la teva aigua

Amb Marc Tarrida

Finalitzat
2022-2023
Del dv. 07.10.22 al dg. 09.10.22

07/08/09 OCTUBRE

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Divendres i dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h
Durada: 1 hora i 10 minuts
Preu: 16 € / 13 €

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Compartir

/ L’igualadí Marc Tarrida estrena el seu primer monòleg posant el focus en les víctimes de la guerra i de l'exili, amb un text finalista del Premi Quim Masó 2021.

 

En Yafar només vol viure allunyat de les bombes i cultivar l’hort familiar a prop de la franja de Gaza, però són molts els qui no volen que hi hagi vida a Palestina. En Marc, un jove actor, ha decidit fer teatre per mostrar les seves preocupacions cap al futur. A les fronteres entre Àfrica i Europa, un guàrdia civil s'acomiada perquè té una missió.

Tres veus, tres temps i tres espais diferents units per uns graus de diferència.

Una obra escrita i dirigida per Dobrin Plamenov i interpretada per l’igualadí Marc Tarrida (membre de la cia. Dúo Fàcil). Finalista del Premi Quim Masó 2021, Beuré de la teva aigua és un crit reflexiu d’una generació jove preocupada pel present i pel futur, el canvi climàtic, la guerra i la crisi migratòria, centrant-se en alguns dels conflictes geopolítics actuals que utilitzen l'aigua com a eina de control i mort.

L’espectacle s’estrena al Teatre de l’Aurora i posteriorment farà gira per la sala La Mercantil (Balaguer), la Sala Trono (Tarragona) i la Sala La Planeta (Girona). És la primera vegada que aquests quatre teatres independents del territori s’uneixen per donar suport a un projecte escènic.

 

Autoria i direcció: Dobrin Plamenov / Intèrpret: Marc Tarrida Aribau / Escenografia i vestuari: Ona Grau / Il·luminació: Irene Ferrer / Espai Sonor: Marc Fernández / Moviment: Blanca Pascual / Audiovisual: Erol Illeri / Fotos: Eduard Pujol / Agraïments: Parc Sandaru, Sala Beckett, Institut del Teatre de Vic, Bar l'Animal / Una coproducció de Teatre de l’Aurora, Sala Trono, Sala La Planeta, Sala La Mercantil i Teatre Eòlia

 

Twitter

Divendres
07
oct
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Dissabte
08
oct
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Diumenge
09
oct
19:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat