Juan Pablo Balcázar Quartet

Otro Cuarteto para el fin de los tiempos

Comprar
12 €
Dijous 24 de febrer | 20:30 h

24 FEBRER

Cicle Música de primera fila

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Dijous a les 20:30 h
Espai: Sala Les Golfes
Durada: 1 hora i 10 minuts
Preu: 12 € / 10 €

CONCERT ORGANITZAT AMB

Estival de Jazz

Programació Gener/Maig 2022

 

/ Una nova mirada de jazz contemporani de l’obra que Olivier Messiaen va escriure en un camp de concentració nazi, a càrrec de quatre músics de prestigi.

 

El compositor francès Olivier Messiaen va escriure i estrenar “Quatuor pour la fin du temps” mentre era presoner en un camp de concentració alemany durant la Segona Guerra Mundial. Inicialment composta per a clarinet, violí, violoncel, i piano, el contrabaixista Juan Pablo Balcázar ha reinterpretat i reescrit aquesta obra per al seu quartet de jazz contemporani format per Marcel·lí Bayer (saxo alt), Dani Comas (guitarra) i Oriol Roca (bateria). Otro Cuarteto para el fin de los tiempos beu de referents de les músiques improvisades de l'escena de barcelonina.

Colombià de naixement però barceloní d'adopció, Juan Pablo Balcázar és un músic inquiet i polifacètic que es mou des del jazz i les músiques improvisades, fins al pop, hip hop o les músiques llatinoamericanes. Ha publicat més d’una dotzena de discos amb diverses formacions encapçalades per ell mateix, ha col·laborat en desenes de formacions i ha compartit escenari amb músics com Lucia Pulido, Guillermo Klein, Guillermo McGill, Miguel Zenón, Javier Ibarra (Kase.O), Martirio, Marco Mezquida, Ruper Ordorika o Rapsusklei, entre d’altres.

L’Estival de Jazz i el Teatre de l’Aurora s’uneixen per oferir conjuntament un concert de jazz al mes dins el Cicle Música de primera fila al llarg de la temporada.

 

Saxo alt: Marcel·lí Bayer / Guitarra: Dani Comas / Contrabaix: Juan Pablo Balcázar / Bateria: Oriol Roca

 

Instagram

Twitter

Dijous
24
feb
20:30 h
 
Des de
12 €

Si t’agrada aquesta proposta, potser t’interessarà...

Sergi Sirvent & David Viñolas
Recreacions tímbriques: de Mompou a Bartók
17.03.22 | 20:30 h
Música
Alfred Artigas Quartet
Cançons de vitrola
12.05.22 | 20:30 h
Música