Els secundaris

Els Pirates Teatre

Finalitzat
2021-2022
Del dv. 20.05.22 al dg. 22.05.22

20/21/22 MAIG

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Divendres i dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h
Durada: 1 hora
Preu: 16 € / 13 €

MÉS INFORMACIÓ
Pàgina web de la companyia

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció

Compartir

Aparcament Teatre de l'Aurora

/ Un homenatge als actors i actrius que no es recorden. El nou espectacle de Els Pirates Teatre protagonitzat per Laura Aubert i Bernat Cot.

 

Aquesta és la història d’una actriu i un actor secundaris que comparteixen, en una cameta de teatre, el neguit abans d’estrenar. Anirà bé o no anirà bé l’estrena? Ells dos faran el possible perquè sigui així. Però els secundaris quina importància tenen en una producció, fins a quin punt poden canviar alguna cosa? Qui se’ls escoltarà? Potser pensen que són els protagonistes d’aquesta història… però realment ho són? Poden aspirar a ser protagonistes d’alguna cosa? Aquesta història és un homenatge a tots aquells actors i actrius que no són recordats, que han format part de la nostra història però ningú els ha mirat. Dels del passat, dels del present i dels del futur… perquè tot plegat ha canviat gaire?

Els Pirates Teatre celebren aquesta temporada 20 anys sobre els escenaris amb gairebé 30 espectacles a l’esquena. La companyia, que des del 2013 gestiona El Maldà de Barcelona, ja ha visitat l’Aurora en altres ocasions amb exitoses produccions com El bon policia o Les dones sàvies. En aquesta ocasió actuaran a l’Aurora els coneguts actors Laura Aubert i Bernat Cot.

 

Un espectacle d’Els Pirates Teatre / Dramatúrgia i interpretació: Bernat Cot i Laura Aubert / Direcció i il·luminació: Adrià Aubert /Escenografia: Enric Romaní / Figurinisme i caracterització: Maria Albadalejo /Moviment: Anna Romaní / Disseny de so: Damià Duran / Enregistrament i bases musicals: Pere Gual / Ajudant de direcció: Elna Roca / Estudiant en pràctiques d’escenografia: Teresa González / Confecció vestuari: Maria Albadalejo, Carlota Ricart i Eva Szwarcer / Perruqueria: Alba Quintos i Cinta Moreno / Producció: Montse Farrarons / Producció executiva: Marina Marcos / Comunicació i premsa: Anna Castillo

 

Instagram

Twitter

Divendres
20
mai
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Dissabte
21
mai
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Diumenge
22
mai
19:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat