La sort

Pérez&Disla (País Valencià)

Finalitzat
2021-2022
Del dv. 25.03.22 al ds. 26.03.22 | 20:00 h

25/26 MARÇ

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Divendres i dissabte a les 20 h
Durada: 1 hora
Preu: 16 € / 13 €
Espectacle en català i en castellà

MÉS INFORMACIÓ
Pàgina web de la companyia

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Compartir

Aparcament Teatre de l'Aurora

/ Un espectacle sincer, humà i emotiu, narrat en primera persona, d’una adopció homoparental.

 

Ell necessitava una família. Nosaltres la desitjàvem. Peripècia d’un encontre: història d’una adopció homoparental.

Explicada des de la pròpia experiència com a família homoparental i interracial, La sort narra un procés d’adopció. Una peripècia emocional i vital, no ja per a una parella homosexual, que també, sinó per a totes les persones que decideixen iniciar i viure aquest procés. Un relat del llarg camí administratiu i judicial que té com a finalitat formar una família.

A través d'aquesta vivència íntima, l’espectacle parla de la diversitat, de quins són els models de famílies, de com es viu la qüestió racial, de quins són els referents, de l'entorn on es desenvolupen els menors i de com influeix la política en tot això.

La sort també és un homenatge al nostre fill”, expliquen els creadors, “que li pugui servir com a llibre de vida en un futur. Amb respecte, honestedat i emoció volem dedicar-li aquest projecte”.

 

La crítica n'ha dit...

"Des de l’inici de “La sort” a l’escenari només veurem veritat, tan simple i tan clara que t’atraparà des del primer segon"
Vicent Tronchoni

"Se corría el peligro de acabar derrapando en la solemnidad, un riesgo que Pérez y Disla, responsables también de la dramaturgia, esquivan a base de dosis de humor."
Lucía Márquez, Redescénica

"Su discurso es pura realidad en el universo de la fantasía con ternura, desenfado y comicidad."
José Vicente Peiró, Las Provincias

"Un acontecimiento que pertenece al ámbito de la intimidad es compartido de forma natural, con grandes dosis de ternura y con una fuerte carga positiva donde hasta los momentos más intensos son sobrellevados con humor inteligente"
Arturo Padrón, Mardteatro

 

Intèrprets: Juli Disla i Jaume Pérez / Dramaturgia: Pérez&Disla / Text: Juli Disla / Direcció escènica: Jaume Pérez Roldán, Toni Agustí i Santiago Ribelles / Producció executiva: Pilar Garrigues / Disseny de visuals i grafisme: Flexatowa – Juan Pajares / Disseny d’il·luminació: Marc Gonzalo / Disseny d’espai sonor: Carlos Gorbe / Fotografia: María Cárdenas / Tècnic: David Sánchez / Distribució: a+ Soluciones Cult

 

Twitter

Divendres
25
mar
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Dissabte
26
mar
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat