Elles

De Josep M. Ribaudí

Finalitzat
Del 11.03.22 al 12.03.22 | 20:00 h

11/12 MARÇ

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Divendres i dissabte a les 20 h
Durada: 1 hora i 5 minuts
Preu: 16 € / 13 €

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Programació Gener/Maig 2022

 

/ Un homenatge musical a les tietes, besàvies, cosines i a tantes altres ànimes que ja no hi són, creat per Josep M. Ribaudí “Kabrota”.

 

Un vincle de sang, de tradició, de família. Un vincle de passat, de memòria, de futur, de desamor, però també d'amor.

Elles és la història del descobriment de la vida de les avantpassades de la protagonista: les dones de la seva família. Rep un regal inesperat d’una tieta-àvia que no coneix i a partir d’aquí cada dijous a l’hora de berenar visita la seva Tia Càndida. Així les coneixerà a Elles: l’Eulàlia, la Mercè, la Pepa, l’Antònia, la Filomena, la Ramona, la Julieta, l’Angelina i sobretot a la mateixa Càndida. Cada història, cada viatge al passat, és una cançó que vesteix la realitat de cadascuna d’elles. Allò que passa durant aquelles setmanes, aquelles meravelloses trobades, teixeix un fil de memòria, d’amor cap al passat, d’amor cap a les dones que hi van ser abans.

 

La crítica n'ha dit...

"Mònica Vives interpreta (actua i canta) les dotze dones que surten a escena, un repte que aconsegueix tot i la dificultat d'algunes de les peces musicals, amb canvis de registre molt complicats"
Neus Mònico Fernández, Teatre Barcelona

"La directora i dramaturga Sílvia Sanfeliu ha escrit el text i ha posat tots els matisos als sentiments de cada cançó. Ens ha transportat a un passat i unes vivències llunyanes tractades amb una tendresa exquisida."
Roser Garcia Guasch, Teatre Barcelona

"L'escenari s’omple de llum amb aquest musical on la imaginació, el coratge i la lluita femenina són els elements més primordials."
Laura López, Tot Barcelona

 

Josep M. Ribaudí “Kabrota” és un tot activitista cultural igualadí. Crític de teatre i músic autodidacte, als seus 80 anys ‘surt de l’armari’ i presenta el seu primer musical a casa. 10 històries, 10 cançons, 12 dones, interpretades per la cantant i actriu Mònica Vives, la qual ha participat en espectacles com Rent!, Mamma Mia, Fama, el musical i Cop de Rock, entre d’altres.

 

Idea, música i lletres: Josep M. “Kabrota” Ribaudí / Text i direcció: Sílvia Sanfeliu / Intèrpret: Mònica Vives / Direcció musical i piano: Txema Riera / Llum i so: Rafel Roca / Disseny gràfic: Marta Ribaudí / Fotografia i vídeo: Enric Martí / Producció: Josep M. Ribaudí

Divendres
11
mar
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Dissabte
12
mar
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat