Calma!

Guillem Albà

Finalitzat
Del 04.03.22 al 06.03.22

04/05/06 MARÇ

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Divendres i dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h
Durada: 1 hora
Preu: 16 € / 13 €

MÉS INFORMACIÓ
Pàgina web de la companyia

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Programació Gener/Maig 2022

 

/ El clown Guillem Albà torna a l’Aurora amb ‘Calma!’, un divertit muntatge per riure i fer-nos oblidar les presses del dia a dia.

 

A poc a poc, deixem de viure en l’ara i aquí, i el cap se’ns emporta una i altra vegada a pensar en milions de coses que no estan passant en el nostre present. Però m’aturo un moment. I des de la meva humil posició d’artista, de pallasso, decideixo crear un espectacle sobre això. Fer aquesta feina em consola una mica, veient com està el món. Potser puc aportar una part molt petita, ínfima, per canviar-lo.

Anar al teatre, avui en dia, ja és un acte revolucionari. Amb tanta informació que ens arriba al cervell, parar un moment i veure algú que actua en directe (i que para el temps per compartir una estona), ja ho trobo un acte heroic.

Guillem Albà torna al Teatre de l’Aurora amb Calma!, un espectacle total de teatre de creació, amb grans dosis de clown, teatre visual, gestual i de titelles. Un muntatge que recull el color més poètic i visual de Pluja i Trau, i la bogeria més desenfrenada i festiva del pallasso de Marabunta. Un espectacle per aturar-nos una estona, riure i oblidar la pressa a que ens aboca el dia a dia.

 

La crítica n'ha dit...

"Albà ha trobat la manera perquè el públic, canti, s'abraci, desplaci transatlàntics o pilotes de platja, sense necessitat d'exaltar-los"
Jordi Bordes, Recomana.cat

"No és fàcil posar-se tot el públic a la butxaca sortint sol, en un gran escenari, tocant la guitarra, però Guillem Albà és capaç de tot això i de molt més. El públic se sent identificat i riu"
Oriol Puig Taulé, Núvol

"No abunden les ocasions en la cartellera teatral més "mainstream" de poder veure un clown amb tanta empatia com el pallasso de Vilanova i la Geltrú"
José Carlos Sorribes, El Periódico

 

Direcció i interpretació: Guillem Albà / Creació: Alícia Serrat, Marc Angelet, Andreu Martínez, Pep Pascual i Guillem Albà / Direcció de gest i titelles: Andreu Martínez / Música: Pep Pascual / Assessorament de moviment: Ariadna Peya / Disseny d’il·luminació i producció tècnica: Ganecha Gil i Oriol Ibáñez / Construcció: L’Estaquirot Teatre i Alfred Casas / Vestuari: Irene Nené / Fotografia: Anna Tisora / Ajudant de producció: Clara Giménez i Xavier Arbonés / Direcció de producció, regidoria i management: Blai Rodríguez

 

Instagram

Twitter

Divendres
04
mar
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Dissabte
05
mar
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Diumenge
06
mar
19:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat