IAIA

Mambo Project

Finalitzat
Del 28.01.22 al 30.01.22

28/29/30 GENER

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Divendres a les 19 h i a les 21 h
Dissabte a les 19 h i a les 21 h
Diumenge a les 18 h i a les 20 h
Durada: 1 hora
Preu: 16 € / 13 €
Aforament: 50 espectadors per funció. Entrades no numerades

MÉS INFORMACIÓ
Pàgina web de la companyia

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres a les 21 h

Programació Gener/Maig 2022

 

/ Quina és la història de les nostres àvies? Entrarem al menjador de casa la iaia per reconstruir i reviure els seus records.

 

Com van viure les iaies quan eren joves? Què feien? Com era el seu dia a dia? Iaia és un obra de teatre on el públic entrarà al menjador de casa la iaia per reconstruir i reviure els seus records. Un altaveu a la vida de les iaies a través del seu testimoni captat en videotrucada. Un espectacle on conviuen passat i present per conèixer i entendre la història de les nostres iaies.

En ple confinament per la Covid19, la relació amb les àvies (iaies nascudes entre els anys 20 i 30) dels membres de Mambo Project, i de tot arreu, es va veure truncada i, de sobte, van aparèixer les videotrucades recurrents. Aquest nou mitjà, per a elles totalment desconegut, va obrir una finestra virtual a l’intimitat, a la sinceritat. Com si d’un confessionari transgeneracional es tractés, els néts i nétes van poder redescobrir la seva biografia amb detalls, matisos i incògnites de les que no havien sentit a parlar mai.

Mambo Project és un col·lectiu de teatre multidisciplinari. A través del llenguatge teatral i audiovisual busquen nous formats dramatúrgics creant espais escènics immersius on l’experiència de l’espectador esdevé participativa.

 

Direcció: Nina Solà Carbonell i Jordi Font Alonso / Dramatúrgia: Ferran Echegaray i Verónica Navas / Intèrprets: Mireia Illamola, Pino Steiner i Jordi Font Alonso / Disseny de l’espai: Carlos Gallardo / Disseny sonor: Marc Naya / Il·luminació: Mario Andrés / Producció: Hèctor Boada / Disseny audiovisuals: Nina Solà Carbonell / Vestuari: Anna Ramon

Amb el suport de Teatres d’Osona (Teatre de Calldetenes, Cirvianum de Torelló i Atlàntida de Vic), Espai escènic d’Alella, Teatre Lluïsos de Gràcia, XTAC i Centre Moral d’Arenys de Munt.

Agraïments per a totes les iaies que han format part del projecte: Mercedes, Antonia, Teresa, Dolors, Matilde, Maria, Magda, Angeleta, Montse, Carme, Juliana, Isabel i Teresa.

 

Instagram

 

Divendres
28
gen
19:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Divendres
28
gen
21:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Dissabte
29
gen
19:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Dissabte
29
gen
21:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Diumenge
30
gen
18:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat